صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۴۳۳۴
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۱

گروه هنر: فروش فیلم سینمایی «شاهزاده روم» با محوریت زندگی مادر امام زمان(عج) به مرز ۳۵۰ میلیون تومان رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فیلم سینمایی «شاهزاده روم» به مرز فروش 350 میلیون تومان رسید. این کار سینمایی که تصویرگر زندگی مادر امام زمان (عج) است نخستین کار در حوزه انیمیشن است که با استانداردهای روز سینمای جهان برابری می‌کند.

«شاهزاده روم» قصه عاشقی و دلدادگی بانویی پاکدامن و مسیحی از سلاله شمعون از حواریون حضرت مسیح (ع) است که با مردی از نوادگان پیامبر اسلام حضرت محمد(ص) ازدواج می‌کند و ثمره این ازدواج فرزندی نیک‌سرشت است که در آینده‌ای نزدیک، جهان را پر از عدل و داد خواهد کرد.

این انیمیشن به کارگردانی هادی محمدیان و تهیه‌کنندگی حامد جعفری در گروه «هنر پویا» تولید شده است که در سی‌و‌سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، بسیاری از اهالی سینما و متخصصین این حوزه را به تحسین آن واداشت و توانست لوح تقدیر ویژه جشنواره را از دبیر جشنواره دریافت کند.

این فیلم همزمان با تهران در قزوین، ساری، آمل، بابل، اهواز، کاشان، مشهد، همدان، سنندج، ارومیه، بوشهر، کرج، اصفهان، شهرضا، شیراز، کرمانشاه، یزد، قم، رشت، بجنورد، اردبیل، بندرعباس، سمنان، شاهرود، کرمان، اراک، تبریز، زنجان، خرم آباد، شهرکرد، بروجرد، گرگان، شهریار، ورامین و بیرجند روی پرده رفته است. در تهران نیز پردیس‌های ملت، آزادی، شکوفه، راگا، کیان، تماشا، رازی، سپیده، کورش، ماندانا، شاهد، جوان، اریکه ایرانیان، زندگی، دهکده المپیک، فردوسی، کارون، پامچال، ایران، ناهید، پیام، تیراژه ۲، چارسو، برج میلاد و ساحل این فیلم را به نمایش در می‌آورند.