صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۴۸۹۴
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: قرآن‌آموزان مؤسسه قرآنی طاها دهلران، از کتابخانه کودک این شهرستان بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، قرآن‌آموزان مؤسسه قرآنی طاها دهلران، به‌مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی از کتابخانه  کودک این شهرستان بازدید کردند.

این بازدید در روز پنجشنبه، 28 آبان‌ماه، به‌مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی توسط جمعی از قرآن‌آموزان مؤسسه قرآنی طاها دهلران استان ایلام از کتابخانه کودک، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد.

یادآور می‌شود این بازدید با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و آشنایی دانش‌آموزان با کتاب به همت اعضای مؤسسه صورت گرفت که در این بازدید اسماعیل بیگی، مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دهلران گفت: یادگیری برای کودکان از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است که برای این نیاز باید کوشش کرد و در ادامه با اشاره به  سخن گهربار یکی از معصومین گفت: «العلم فی الصغر کالنقش فی الحجر؛ حکایت کسى که در کوچکى علم آموزد چون نقش بر سنگ است»، اشاره کرد.

گفتنی است؛ در پایان این بازدید، به هر یک از دانش‌آموزان یک کتاب هدیه داده شد.