صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۵۷۳۱
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌‌نهاد: حسن محمدی، مدیرعامل تشکل‌های قرآن و عترت کشور بعدازظهر امروز از تحریریه خبرگزاری ایکنا بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور امروز، اول آذرماه از بخش‌ها و سرویس‌های مختلف خبرگزاری ایکنا بازدید به عمل آورد.

در این بازدید، دبیران بخش‌‌های مختلف تحریریه ایکنا، درباره فعالیت‌ها و برنامه‌‌هایی که در سرویس مربوطه اجرا می‌شود توضیحاتی را به مدیرعامل اتحادیه تشکل‌‌‌های قرآن و عترت ارائه دادند.

محمدی در بازدید از سرویس شعب استانی ایکنا با بیان اینکه وجود‌ مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد در استان‌های مختلف اتفاق خوبی است، اظهار کرد: با توجه به کارکردهای این مؤسسات در استان‌ها فعالیت‌های قرآنی از انسجام خوبی برخوردار شده است.

مدیر اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور همچنین با حضور در سرویس جهاد و حماسه این خبرگزاری با شایسته شمردن عمل ایکنا در دیدار با خانواده شهدا و حضور مستمر و فعالش در کنار دیگر رسانه‌ها، بیان کرد: اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور نیز دیدار با خانواده شهدا را در برنامه‌ کاری خود گنجانده و بر این امر تأکید فراوانی دارد.

گزارش تصویری این بازدید را اینجا ببینید.