صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۶۹۵۴
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
اوحدی خبر داد:

گروه جامعه: رئیس سازمان حج و زیارت از تمدید دو روزه مهلت ثبت نام زائران در سامانه سماح خبر داد و تأکید کرد: متقاضیان تا ساعت ۱۶ روز شنبه، هفتم آذر ماه، مدارک خود را برای صدور ویزا به دفاتر زیارتی تحویل دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت از تمدید مهلت ثبت نام در سامانه سماح خبر داد و تصریح کرد: با توجه به استقبال مردم و تصمیم ستاد مرکزی اربعین مهلت ثبت نام در سامانه سماح به مدت دو روز (تا روز پنج‌شنبه پنجم آذر ماه) تمدید شد ضمن اینکه ثبت نام کنندگان تا ساعت 16 روز شنبه مهلت دارند تا مدارک خود را برای اعزام تحویل دهند.

وی با بیان اینکه نام نویسی مشتاقان زیارت اربعین در سامانه سماح سازمان حج و زیارت از شهریور ماه آغاز شده بود، یادآوری کرد: تاکنون بیش از یک میلیون نفر در این سامانه ثبت نام کرده‌اند .

رئیس سازمان حج و زیارت در پایان در خصوص آخرین وضعیت مفقودان ایرانی فاجعه تلخ منا اظهار داشت: با توجه به شناسایی دو نفر دیگر از مفقودان، تعداد مفقودان ایرانی به 15 نفر کاهش یافت.