صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۲۴۴۷
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خبر داد:

گروه دانشگاه: سعید پورعلی در افتتاحیه هفتاد و ششمین گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای جهاد دانشگاهی، از تأسیس ۳۰ مرکز تا پایان برنامه پنجم توسعه جهاددانشگاهی و تشکیل شورای فرهنگی در مؤسسات آموزش عالی این نهاد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی، سعید پورعلی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در افتتاحیه هفتاد و ششمین گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای جهاد دانشگاهی سراسر کشور که امروز 2 دی‌ماه در یزد در حال برگزاری است، از تأسیس 30 مرکز نوع «ب» تا پایان برنامه پنجم توسعه جهاددانشگاهی و تشکیل شورای فرهنگی در مؤسسات آموزش عالی این نهاد خبر داد.
وی در این مراسم بر تقویت سبقه فرهنگی جهاد دانشگاهی در دانشگاه‌ها و لزوم بهره‌برداری هر چه بیشتر دانشجویان از برنامه‌های این نهاد انقلابی تأکید کرد.
پورعلی تصریح کرد: توسعه ساختارهای فرهنگی باید متناسب با مزیت‌های نسبی استان و برنامه توسعه استان باشد.
وی در ادامه به ایجاد تنوع در برنامه‌های فرهنگی به منظور بهره برداری بیشتر دانشجویان تأکید کرد.