صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۲۷۱۴
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴
به مناسبت هفته وحدت انجام شد؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به مناسبت هفته وحدت، محفل معنوی ختم سوره یاسین در مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت منهاج عشق‌آباد برگزار شد.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به مناسبت هفته وحدت میلاد نبی مکرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) محفل معنوی ختم سوره یاسین در مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت منهاج عشق‌آباد برگزار شد.

در خجسته ایام هفته وحدت ولادت سراسر نور نبیّ مکرم اسلام حضرت محمد‌(ص) و امام جعفر صادق‌(ع) محفل معنوی انس با قرآن کریم با تلاوت سوره مبارکه یاسین توسط مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت منهاج عشق‌آباد‌(خراسان جنوبی‌) و با همکاری کانون فرهنگی شهداء و پایگاه مقاومت بسیج آل محمد‌(ص) در محل مسجد آل محمد‌(ص) با حضور قرآن‌آموزان مؤسسه و اقشار مختلف مردم برگزار شد.

در این محفل معنوی حجت‌الاسلام مظاهری، امام جمعه عشق‌آباد و علی غلامی، رئیس آموزش و پرورش منطقه دستگردان حضور داشتند.

بعد از ختم سوره مبارکه یاسین حجت‌‌الاسلام مظاهری، امام جمعه عشق‌آباد در‌خصوص اهمیت برگزاری محافل معنوی انس با قرآن سخنرانی کرد.

وی اظهار کرد: پرپایی اینگونه محافل احیاء سنت حسنه‌ای است که جامعه به آن نیاز مبرم دارد و هدف دشمن دورکردن اقشار مختلف مردم به‌ویژه قشر جوان و نوجوان از این گونه محافل است.

پایان‌بخش این محفل معنوی قرعه‌کشی یک دستگاه قلم قرآنی و 14 جایزه 50 هزار تومانی بین قرآن‌آموزان برتر و اهداء آن به قرآن‌آموزان بود.

در این مراسم آموزش و پرورش منطقه دستگردان از30 نفر دانش‌آموزان موفق در آزمون سراسری قرآن و عترت آبان‌ماه مؤسسه منهاج با اهداء جوایز و لوح تقدیر تجلیل کرد.

تعداد 120 جلد کتاب با موضوع انتظار و مسائل و موضوعات مربوط به جوانان از طرف مؤسسه منهاج بین حاضرین به‌ویژه جوانان توزیع شد.