صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۴۷۹۵
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزشیار قرآن کریم، به همت اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی خراسان جنوبی، در حال برگزاری است.

محمد الهی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: اتحادیه مؤسسات قرآنی –مردمی استان خراسان جنوبی، در راستای ترویج فرهنگ قرآن کریم در جامعه، طرح‌ها و برنامه‌های قرآنی زیادی را برای مؤسسات استان در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: طرح آموزشیار قرآن کریم مدتی است که برای مؤسسات قرآنی ابلاغ شده است و در این راستا، تاکنون 20 دوره آموزشی آموزشیار قرآن کریم در استان برپا شده است که هم اکنون نیز دوره جدید آن آغاز شده است.

الهی با اشاره به اینکه این دوره با دستورالعمل سازمان دارالقرآن کشور در حال اجرا است، افزود: این دوره از آموزشیاری قرآن کریم در هر کلاس با حضور 14 تا 24 نفر ویژه آقایان و بانوان برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان لازم است که 84 ساعت آموزشی را در 44 جلسه بگذرانند.

وی با تأکید بر دروس این دوره آموزشی،خاطرنشان کرد: در این دوره برای شرکت‌کنندگان سرفصل‌هایی مانند روش تدریس، کاروزی روش تدریس، احکام عمومی قرآن کریم و ... توسط اساتید و مربیان قرآنی مجرب تدریس می‌شود.

الهی به هدف برپایی این دوره اشاره کرد و گفت: تربیت کادر متخصص قرآنی و آموزش افراد علاقه‌مند از اهداف برپایی این دوره است که هم اکنون در 10 مؤسسه قرآنی در حال برگزاری است.

اختصاص 500 تومان برای هر دوره آموزشی

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان خراسان جنوبی با اشاره به اعتبار تخصیص داده شده برای برپایی این دوره آموزشی افزود: به منظور برپایی این دوره از آموزشیاری قرآن کریم، از طریق شورای عالی قرآن استان، اعتباراتی در نظر گرفته شده است که اتحادیه مؤسسات قرآنی- مردمی استان برای هر دوره مبلغ 500 هزار تومان را اختصاص داده است.

وی در پایان افزود: در انتهای کلاس‌های آموزشیار قرآن کریم، پس از برگزاری آزمون، به شرکت‌کنندگان مدرک معتبر اهدا خواهد شد.