صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۶۹۱۱
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷

گروه سیاسی: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی از وصول ۲۵ پژوهش با محوریت بیانات معظم له و با موضوع «سخن متناسب با نیاز جوانان» از سوی فعالان کانون های مساجد استان خبر داد.

هاشم شیرازیان، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: فراخوان پژوهشی ١٩مهر با محوریت بیانات معظم له و موضوع سخن متناسب با نیاز جوانان  ویژه داعیان الی‌الله و مبلغان اسلام شامل طلاب و روحانیون حوزه های علمیه، دانشجویان و دانش آموختگان مراکز آموزش عالی و فرهیختگان و صاحب نظران عرصه علم و فرهنگ ابلاغ شد.
وی افزود: این فراخوان از سوی معاونت آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون‌های مساجد به مناسبت گرامیداشت سالروز بیانات مقام معظم رهبری در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی (١٩ مهر ١٣٩١) و با هدف شناسایی استعدادها و رصد پژوهشگران و نیز جمع‌آوری محتوای مکتوب متناسب با نیاز جوانان مسجدی اعلام شد.
وی اظهار کرد: در این راستا ٢٥ مقاله پژوهشی از سوی فعالان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به دبیرخانه استانی ارسال شده که این آثار در مرحله ارزیابی اولیه قرار دارد.
شیرازیان بیان کرد: پس از ارزیابی اولیه استانی، آثار منتخب جهت ارزیابی نهایی به ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور ارسال شده و پژوهش‌های برگزیده، ١٨ اسفند همزمان با سالروز تأسیس کانون های مساجد معرفی می‌شود.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی با بیان اینکه شهرستان بجنورد با ١٢ اثر پژوهشی سهم بیشتری در این فعالیت پژوهشی دارد، افزود: هشت اثر از اسفراین، دو اثر از شیروان و از شهرستان‌های جاجرم، گرمه و راز به تفکیک یک اثر پژوهشی در این فراخوان حضور یافته‌اند.
شیرازیان، توسعه و ترویج بیانات مقام معظم رهبری در خصوص توجه به کانون‌های مساجد، تولید محتوای متناسب با نیاز جوان مسجدی، شناسایی ظرفیت‌های علمی و پژوهشی مساجد کشور در زمینه محتوای متناسب و ارزشمند، استفاده از ظرفیت‌ها و قابلیت های جوانان محقق مسجدی در خصوص تبیین و تحقیق فرمایشان مقام معظم رهبری و زمینه‌سازی جهت بروز عرضه نوآوری‌ها، خلاقیت‌ها و ابتکارات محققین داعیان الی الله و مبلغان اسلام را از جمله اهداف برگزاری این طرح پژوهشی اعلام کرد.
 وی بیان کرد: به نفرات برگزیده این دوره پژوهشی، سه نفراول دارای امتیاز بالای ٨٠ لوح تقدیر و کمک هزینه زیارتی به مبلغ ٣٠ میلیون ریال و حمایت چاپ اثر، سه نفر دوم دارای امتیاز بالای ٧٠ لوح تقدیر و کمک هزینه زیارتی به مبلغ ٢٠ میلیون ریال و حمایت چاپ اثر و سه نفر سوم دارای امتیاز بالای ٥٥ لوح تقدیر و کمک هزینه زیارتی به مبلغ ١٠ میلیون ریال و حمایت چاپ اثر اهداء می شود.