به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، فاطمه طالبیان، حافظ کل قرآن که با حضور در طرح 6 ساله حفظ قرآن کریم مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، حافظ کل قرآن شده و در مراسم تجلیل از بانوان حافظ کل قرآن در دیماه 94 مورد تکریم قرار گرفت، گفت: آرزوی من این است که فرزندانم حافظ قرآن شوند.
وی با بیان این که هدف و انگیزه من از حفظ قرآن، فهم معنی و آشنایی با تفسیر آیات قرآن بود تا با فهم آیات الهی بتوانم بهتر فرزندان خود را تربیت کنم، افزود: آرزوی من این است که فرزندانم حافظ قرآن شوند، لذا تصمیم گرفتم اول از خودم شروع کنم چراکه ما پدران و مادران هستیم که الگوی فرزندانمان هستیم.
این حافظ کل قرآن که متولد سال 56 بوده و تحصیلاتش تا پایان دوره راهنمایی است اما با تلاش و پشتکار و با حضور در طرح 6 ساله حفظ قرآن کریم با مربیگری مرضیه همایونی، حفظ خود را به پایان رسانده است به بیان فعالیتهای هنریاش پرداخت و گفت: علاوه بر حفظ قرآن و گذراندن دوره مفاهیم قرآن، دارای مدراک متعدد گلدوزی، مدرک نقاشی روی پارچه و مدرک روبان دوزی و همچنین مربی آموزشگاه گلسازی و گلدوزی نیز هستم.
طالبیان با اشاره به آیه «صِبْغَةَ اللّهِ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللّهِ صِبْغَةً وَنَحْنُ لَهُ عَابِدونَ» به نقش حفظ قرآن در زندگیاش پرداخت و افزود: احساس میکنم زندگیام رنگ الهی گرفته و میتوانم برای سؤالات اعتقادی فرزندانم، جوابهای قانع کننده ای داشته باشم و برابر برخی رفتارهای نامناسب دیگران صبور باشم و از تجملات و دنیا گرایی کنارهگیری کنم.
وی در پاسخ به این سؤال که برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون نفر حافظ قرآنکریم چه اقداماتی باید در جامعه امروز و در مقابل این همه هجمههای ضد فرهنگی صورت بگیرد، اظهار کرد: از آنجا که قشر جوان در مقابل این تهاجمات، بیشتر ضربهپذیر است لذا باید با انتخاب روشهای مناسب به تشویق جوانان در این زمینه بپردازیم.
این حافظ کل قرآن در پاسخ به این سؤال که بهعنوان یک حافظ قرآن چه نقشی را میتوانید در خانواده، جمع دوستان و به تبع آن در جامعه داشته باشید، گفت: ما بهعنوان حافظ قرآن در ابتدا باید خود عامل به آن باشیم به گونهای که عملکرد ما زمینه بد بینی اطرافیان را نسبت به قرآن ایجاد نکند.
طالبیان، مؤسسات و مراکز قرآنی را دارای مهمترین نقش در ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) دانست و افزود: مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان بهعنوان یک مجموعه مردم نهاد قرآنی به معنویات من کمک زیادی کرده و به تبع آن حضور خداوند را در زندگیام بهتر درک میکنم.
وی با بیان اینکه مؤسسه امیرالمؤمنین (ع) کاشان با برگزاری جلسات تفسیر و امام شناسی، ذوق و شوق ما را نسبت به مقوله حفظ بیشتر کرد گفت: مهمترین دغدغهام پس از حفظ قرآن ، عمل به تعالیم دینی و سپس تشویق دیگران به فعالیتهای قرآنی است.
وی خواهرانش را که از حافظان قرآن و نهجالبلاغه مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان هستند، بهعنوان بهترین راهنما و کمک خود در وادی حفظ قرآن میداند؛ همچنین مادر و همسرش را نیز از مشوقین خود معرفی کرده و افزود: بهترین خاطرهام از دوران حفظ ، مربوط به اولین سال حفظیام است که در آزمونی که بین تمام قرآنآموزان مؤسسه برگزار شد، کلاس ما رتبه اول را کسب کرد که جایزه آن سفر زیارتی به مشهد مقدس بود که این موضوع یک تشویق برایم بود و در همان سفر از امام رضا(ع) خواستم که مرا در حفظ یاری کند و حتما عنایت امام رضا(ع) بود که من توانستم این طرح را به پایان برسانم.
وی در پایان با اشاره به آیه 186 سوره بقره افزود با این فراز از از قرآن کریم انس بیشتری دارم که خداوند در این آیه میفرماید: «و هرگاه بندگان من از تو در باره من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاى دعاكننده را به هنگامى كه مرا بخواند اجابت میكنم؛ پس آنان بايد فرمان مرا گردن نهند و به من ايمان آورند باشد كه راه يابند.»