صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۸۳۴۶
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
امروز با تجلیل از جعفریان در شهرری؛

گروه ادب: شاعران مهاجر افغانستان، امروز در حالی دومین محفل شعرخوانی دهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر را در شهرستان ری برگزار می‌کنند که قرار است در این محفل از محمدحسین جعفریان، شاعر، مستندساز و نویسنده کتاب «در پایتخت فراموشی» تجلیل شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، دومین محفل شعرخوانی دهمین جشنواره شعر فجر، عصر امروز با حضور نصیر احمد نور، سفیر جمهوری اسلامی افغانستان و محمدافسر رهبین، شاعر و رایزن فرهنگی این کشور در ایران برگزار می‌شود.

در محفل شعرخوانی امروز که «شعر مهاجرت» نام دارد، محمدسرور مولایی سخنرانی می‌کند و شاعرانی از کشور افغانستان، مانند محمدسرور رجایی، تازه‌ترین سروده‌های خود را در آن ارائه خواهند کرد.

در دومین محفل از سلسله محافل شعرخوانی دهمین جشنواره شعر فجر همچنین از محمدحسین جعفریان، شاعر، نویسنده و کارگردان مستندهای پرمخاطبی از افغانستان نظیر «شیر دره پنجشیر» (زندگی احمدشاه مسعود) و «لعل بدخشان» تجلیل خواهد شد.

جعفریان، زاده 1346 مشهد است که کتاب‌هایی چون «در حاشیه شط»، «پنجره‌های رو به دریا» و «در پایتخت فراموشی» را در کارنامه دارد. او دو دوره رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در افغانستان بود و یکی از معدود خبرنگاران جهان است که با ملامحمد، عمر رهبر طالبان دیدار داشته‌ است. جعفریان در سال ۱۳۷۲ در شمال شرق افغانستان، مجروح شد و از ناحیه پا به شدت آسیب دید.

نخستین محفل شعرخوانی دهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر،‌ شنبه گذشته در قم برگزار شد و سومین محفل آن، ابتدای هفته آینده در ایلام برپا خواهد شد. این جشنواره، پنج محفل خارجی هم در کشورهای افغانستان، تاجیکستان و لبنان برگزار می‌کند.

دهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر، اوایل اسفندماه امسال با برگزاری آیین اختتامیه در تهران به کار خود پایان می‌دهد. دبیر علمی این جشنواره، اسماعیل امینی و دبیر اجرایی آن، مهدی قزلی، مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان است.