صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۸۹۷۹
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۲

گروه هنر: نمایشگاه نقاشی کودک «جنگ و رنگ» با موضوع جنگ و تبعات آن، روز جمعه، دوم بهمن‌ماه در گالری شماره دو فرهنگسرای نیاوران برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه گروهی، جمعی از کودکان با رده سنی چهار سال به بالا و از شاگردان انوشه جم هستند که با ارائه 42 اثر به موضوعاتی، همچون جنگ و ویرانی، مهاجرت، مقاومت و در نهایت پایان جنگ پرداخته‌اند.
انوشه جم فارغ‌التحصیل رشته نقاشی از دانشکده هنر و معماری از سال 1375 تاکنون در زمینه آموزش نقاشی (هنر و خلاقیت بصری) به کودکان فعالیت می‌کند. به عقیده وی روایت جنگ از دیدگاه کودکان می‌تواند تاثیر بسزایی در بزرگسالان بگذارد و با همزادپنداری که بین آنها و دیدگاه کودکان ایجاد می‌شود  برای لحظاتی به فکر فرو روند.  
دهمین نمایشگاه انوشه جم و هنرجویانش تا تاریح 9 بهمن در گالری شماره دو فرهنگسرای نیاوران دایر است و علاقه‌مندان قادر هستند همه روزه از ساعت ١٠ ـ ٢٠ و در  روزهای تعطیل 14 ـ 20 از این نمایشگاه بازدید به عمل آورند.