صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۹۵۳۱
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۷

گروه بین‌الملل: تصمیم شرکت طراحی مد ایتالیایی «دلچه و گابانا»(Dolce&Gabbana) برای ارائه پوشش مناسب زنان مسلمان موجب اعتراض گروه‌های مخالف حجاب شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی رایزنی فرهنگی ایران در برلین، در ابتدای سال 2016 میلادی، تصمیم شرکت طراحی مد ایتالیایی «دلچه و گابانا»(Dolce&Gabbana) برای ارائه پوشش زنان مسلمان، از جمله اخباری بود که توجه همگان را به خود جلب کرد.

بنابر اعلام خبرگزاری «دی ولت» (Die Welt)، گرچه این شرکت در این زمینه اولین محسوب نمی شود و پیش از این نیز شرکت ‌های H&M و Uniqlo ژاپن و DKNY آمریکا برای ارائه لباس های مناسب برای زنان مسلمان اقدام کرده بودند، ولی این شرکت ایتالیایی اولین برند لوکس و کاملا سرشناس به حساب می آید که وارد این حوزه شده است.

اهمیت این مسئله از نظر اقتصادی، توجه به بازار گسترده جوامع اسلامی است که متأسفانه شرکت های ایرانی علی‌رغم حمایت رسمی دولتی، در میان تلاش های پراکنده صورت گرفته از این قافله عقب مانده اند. اهمیت فرهنگی این اتفاق برای مسلمانان ساکن مغرب زمین این است که گویی نوع پوشش آنان به رسمیت شناخته  شده است و همین نکته اعتراض گروه های مخالف حجاب را در پی داشته است.

سایت روزنامه شمال غربی آلمان (NWZ Online) در گزارشی تصویری از ارائه این مجموعه، تأکید کرد که چنین رویکردی به معنای احترام به انتخاب دینی و نوع پوشش زنان مسلمانان است و کمکی برای پوشش آراسته تر و زیباتر آنان در عین رعایت نکات شرعی از جمله پوشش کامل بدن، گشادی لباس و پوشش سر است.

به گفته استفانو گابانا (Stefano Gabbana) یکی از رؤسا و طراحان اصلی این شرکت که سال گذشته مصاحبه ای با روزنامه آمریکایی «The National» انجام داده بود، طراحان این لباس ها از عبایه که پوشش رایج زنان مسلمان در بسیاری از کشورها به‌ویژه کشورهای متأثر از فرهنگ عربی است، الهام گرفته‌اند.