صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۰۳۴۰
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۵

گروه جامعه: با امضای تفاهم نامه مشترک مرکز رسیدگی به امور مساجد و دانشگاه علمی کاربردی گفتمان انقلاب اسلامی، رشته «خدمت مسجد» تاسیس می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین علی نوری، معاون آموزشی مرکز رسیدگی به امور مساجد، از امضای تفاهم نامه مرکز رسیدگی به امور مساجد و دانشگاه علمی کاربردی گفتمان انقلاب اسلامی با هدف طراحی و اجرای مقطع کاردانی رشته «خدمت مسجد» ویژه خدام خبر داد.

حجت‌الاسلام نوری با بیان اینکه خادمین مساجد به جهت نقش آفرینی ویژه و خاصی که در مدیریت مسجد دارند باید از آموزش‌های لازم و فنی، تخصصی در این زمینه برخوردار شوند، گفت: این تفاهم نامه به منظور رشد و ارتقای سطح تخصصی خادمین مساجد تنظیم شده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با این تفاهم نامه بتوانیم در راستای شعار «مدیریت مسجد یک تخصص است» در ارتقای سطح فنی، تخصصی خادمین مسجد قدم مثبتی برداشته و ثمره آن را در مدیریت مساجد ببینیم.

این تفاهم‌نامه میان حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد و فخاری، رئیس دانشگاه علمی کاربردی انقلاب اسلامی برای همکاری‌های مشترک این دو مرکز به امضاء رسیده است.