صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۰۳۴۹
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره‌های آموزشی صحیح‌خوانی قرآن کریم، از سوی مؤسسه کوثر لردگان در حال برگزاری است.

رضوان سهرابی، مدیر مؤسسه کوثر لردگان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، این مؤسسه در راستای ارتقاء سطح آموزش قرآن کریم در استان برای تمام مقاطع سنی برنامه‌های قرآنی را درنظر گرفته است.
وی ادامه داد: مؤسسه کوثر برای بانوان دوره‌های متنوع قرآنی، محافل انس، دوره‌های تفسیر سوره اسراء، کرسی‌های تلاوت، دوره‌های حفظ، دوره‌های آموزش قرآن برای کم‌سوادان را برگزار می‌کند.
سهرابی با اشاره به اینکه مؤسسه در حال حاضر دوره‌های صحیح‌خوانی و حفظ را برگزار می‌کند، افزود: در برنامه‌ریزی‌های  انجام شده، مؤسسه کوثر، در حال حاضر 4 کلاس صحیح‌خوانی و 3 کلاس حفظ قرآن کریم را توسط اساتید مجرب برگزار می‌کند که از استقبال خوبی برخوردار شده است.
وی با تأکید بر اینکه آموزش قرآن کریم برای بانوان مناطق محروم نیز درنظر گرفته شده است، اظهار کرد: دوره‌های آموزشی حفظ قرآن کریم در روستای باز استان چهارمحال‌وبختیاری با حضور 25 نفر توسط مربی قرآن مریم بامیری و همچنین دوره صحیح‌خوانی و حفظ قرآن کریم توسط مربی لیلا کریم، دوره صحیح‌خوانی در روستای باب میلاد توسط  مربی فاطمه صدرایی و همچنین دوره حفظ و صحیح‌خوانی قرآن کریم  توسط مربی سهیلا شریفی برگزار می‌شود.