صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۰۹۵۳
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴
اندیشمند سنگالی:

گروه حوزه‌های علمیه: جریان تکفیر از سوی وهابیت و عربستان حمایت می‌شوند و دنیا را به سمتی می‌برند که جنگ جهانی سوم ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) عبدالرحمان سی، اندیشمند سنگالی امروز 8 بهمن در همایش خطر جریانات تکفیری گفت: نه‌تنها در سنگال بلکه در غرب آفریقا بیش از 14 کشور وجود دارند که سخنان من از طرف همه اینهاست؛ ما تبریک می‌گوییم و تشکر می‌کنیم از مقامات ایرانی که این فرصت را در اختیار ما گذاشتند تا در اینجا سخنانی را مطرح کنم.

وی ادامه داد: امروز کشورهای اسلامی پراکنده شده اند و گروهی که از روحیه تهاجمی برخوردارند از سوی وهابیت و عربستان حمایت می شوند، دنیا را به سمتی می برند که جنگ جهانی سوم ایجاد شود و در همه جای کشورهای اسلامی ایجاد تفرقه و اختلاف کرده اند و این وهابیت است که دنیا را به سمت پرتگاه می برد.

وی افزود: این کنگره تشکیل شده تا تصویری واقعی از ایران ایجاد شود و کشورهای دوستدار ایران از آن حمایت می‌کنند ولی بیش از صدها کتاب است که از وهابیت صحبت می‌کند و در حال انتشار روحیه خشن از اسلام هستند. ما از طریق این کنفرانس‌ها می‌توانیم موضع مسلمین را بیان کنیم و از همه مسلمین و شیعیان می‌خواهیم تا در کشورهای اسلامی مانند سنگال حضور یابند و بر وحدت تاکید کنیم.

وی ادامه داد: این از هم‌گسیختگی کشورهای اسلامی و مسئله محیط زیست، دو موضوع مهم برای همه کشورهای اسلامی است و همه باید وظیفه خود را در این راستا انجام بدهیم.

این عالم سنگالی عنوان کرد: مسلمین باید در برابر تکفیری‌ها ید واحده بشوند و با آنان به مقابله برخیزند.