صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۱۶۵۶
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۵

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همایش خیرین قرآنی در راستای جذب خیرین قرآنی به همت اتحادیه مؤسسات استان بوشهر برگزار می‌شود.

ابراهیم مرادی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان بوشهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: اتحادیه مؤسسات قرآنی در راستای ترویج نیت خیر برای فعالیت‌های قرآنی و جذب خیرین قرآنی، همایش خیرین قرآنی را در استان بوشهر برپا می‌کند.
وی ادامه داد: این همایش با شعار «هر بوشهری یک خیر قرآنی»، با اعلام فراخوانی برای جذب خیرین قرآنی در این استان انجام شده است که  به زودی با تشکیل جامعه خیرین قرآنی، شناسایی خرین صورت خواهد گرفت.
مرادی افزود: تشکیل جامعه خیرین قرآنی در استان، از ضرورت‌های لازم است که این انسجام و هماهنگی با یک برنامه‌ریزی مدون جهت ارتقاء جایگاه قرآن خواهد بود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان بوشهر اظهار کرد: از آنجا که فعالیت‌های قرآنی نیازمند هزینه است و مؤسسات قرآنی و اتحادیه‌های استان با مشکل هزینه‌ای روبرو هستند، دعوت خیرین و مشارکت این افراد در حوزه قرآن می‌تواند بسیار راه‌گشا باشد.