صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۳۴۳۳
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۶

گروه اندیشه: میشائیل مارکس، مدیر پروژه کروپوس کرانیکوم در آکادمی برلین-برندنبورگ گزارشی از آخرین نتایج حاصل از آزمایش‌های کربن 14 بر روی کهن‌ترین نسخه‌های خطی قرآن را ارائه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)،‌ نشست سخنرانی میشائیل مارکس، مدیر پروژه کروپوس کرانیکوم در آکادمی برلین-برندنبورگ،‌ به همت آثار برتر برگزار می‌شود.
میشائیل مارکس در این سخنرانی ضمن بحث درباره فرایند انجام این آزمایش‌ها و ارائه گزارشی اجمالی از آخرین نتایج حاصل از آن‌ها، از اهمیت بکارگیری روش‌های تجربی و تاثیر آنها بر مطالعه و فهم تاریخ قرآن سخن گفته و به سوالات در این خصوص پاسخ خواهد گفت.
گفتنی است کرپوس کرانیکوم پروژه‌ای قرآنی است که از سال 2007 میلادی در فرهنگستان علوم برلین – برندنبورگ در آلمان آغاز شده و به طور تخصصی به پژوهش درباره تاریخ متن قرآن می‌پردازد.
همچنین در دو سال گذشته، پروژه کرپوس کرانیکوم بیش از 40 نسخه خطی عمدتا قرآنی را با استفاده از آزمایش کربن 14 سال‌یابی کرده که نتایج آن گاه در رسانه‌ها خبرساز شده است.
این نشست چهارشنبه 21 بهمن از ساعت 10 الی 12 برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام به اینجا مراجعه کنند.