صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۴۶۴۶
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۶
بهرام‌پور عنوان کرد:

گروه ادب: یک مترجم قرآن گفت: نمایشگاه کتاب قم از نظر محتوایی و دارا بودن کتاب‌های دینی و قرآنی نسبت به نمایشگاه کتاب تهران از جایگاه بهتری برخوردار است.

ابوالفضل بهرام‌پور، مترجم قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره نمایشگاه کتاب قم گفت: این نمایشگاه از نظر محتوایی و دارا بودن کتاب‌های دینی و قرآنی در مقایسه با سایر نمایشگاه‌هایی کتاب از جایگاه خوبی برخوردار است و آثار قوی و غنی در آن به نمایش گذاشته شده که می‌تواند پاسخگوی نیازهای اقشار گوناگون مردم به ویژه در حوزه دین و قرآن باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه قم، مرکز کتاب و نشر است و تهران نیز تابع آن به شمار می‌رود و از سوی دیگر بسیاری از ناشران دینی و قرآنی در این شهر فعالیت می‌کنند، چه بسا اهمیت این نمایشگاه از نمایشگاه کتاب تهران نیز بیشتر باشد.
بهرام‌پور با اشاره به بازدید خود از این نمایشگاه تصریح کرد: در گذشته یکی از مسئولان فرهنگی استان قم، مدیریت نادرستی در حوزه فرهنگ داشت و با کج‌سلیقگی خود مانع چاپ یکی از قرآن‌ها شد، اما مدیر فعلی که در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان است، با درایت خود مسائل فرهنگی و دینی در این استان را که حائز اهمیت است مدیریت می‌کند و تاکنون نیز نمایشگاه‌‌های متعددی در حوزه کتاب برپا شده است.
وی یادآور شد: در حال حاضر ناشران و فعالان حوزه کتاب از سوی اداره کل ارشاد استان قم حمایت می‌شوند و از سوی دیگر نمایشگاهی که امسال در قم برپا شده از نظر مکانی نیز بهتر از سال‌های گذشته است.
یادآور می‌شود، نمایشگاه کتاب قم از ۱۹ تا ۲۵‌ بهمن‌ماه در مصلای این شهر دایر خواهد بود.
نمایشگاه کتاب قم از یکشنبه، ۱۸ بهمن‌ماه با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در مصلای این شهر دایر است و تا 25 این ماه برپا خواهد بود. این نمایشگاه 250 غرفه دارد و با حضور 423 ناشر برپا و بیش از هزار عنوان کتاب در حوزه‌های گوناگون عرضه شده است.