صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۴۶۷۰
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۳

گروه سیاسی: گزارش وزارت امور اقتصادی و دارایی در مورد عملکرد بسته سیاست‌های اقتصادی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود، مصوبات مرتبط و راهکارهای رفع موانع پیش رو به هیئت‌دولت ارائه شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، گزارش وزارت امور اقتصادی و دارایی در مورد عملکرد بسته سیاست‌های اقتصادی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود، مصوبات مرتبط و راهکارهای رفع موانع پیش رو، امروز، چهارشنبه، 21 یهمن‌ماه در جلسه هیئت‌دولت به ریاست حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رئیس‌جمهور ارائه شد.
بر اساس این گزارش، کلیه موارد مصوب مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و نتایج حاصل از بررسی‌های میدانی درباره آن ارائه شد.
این گزارش حاکی از تحقق نسبی یا کامل سیاست‌های مالیاتی، بیمه‌ای، قیمت، هزینه‌ای، پول، ارزی، اعتباری و بانکی، بازار سرمایه، گمرکی، تولید در حوزه نفت، صنعت، معدن و تجارت و کشاورزی و بهبود محیط کسب و کار است.
اعضای دولت در ادامه، تعدادی از آیین‌نامه‌های اجرایی قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور را بررسی و به تصویب رساندند.
بر اساس یکی از آیین‌نامه‌های یاد شده، بانک مرکزی موظف شد نسبت به تأمین تفاوت ریالی تعهدات قطعی ناشی از واردات کالا و خرید خدمات تا پایان سال 1391 در چارچوب ضوابط و مقررات ارزی و نیز فاینانس و وام‌های غیرخودگردان اقدام نماید. بانک مرکزی از طریق حساب مازاد حاصل از ارزیابی خالص دارایی‌های خارجی خود نسبت به تأمین تفاوت ریالی تعهدات یاد شده اقدام خواهد کرد.
همچنین به موجب آیین‌نامه دیگر قانون رفع موانع تولید، درآمد ابزاری ناشی از فعالیت‌های تولیدی و معدنی اشخاص حقوقی غیردولتی در واحدهای تولیدی یا معدنی و همچنین درآمدهای خدماتی بیمارستان‌ها، هتل‌ها و مراکز اقامتی گردشگری اشخاص یاد شده که از ابتدای سال 1395 از طرف وزارتخانه‌های ذی‌ربط برای آنها پروانه بهره‌برداری صادر می‌شود، به مدت پنج سال و در مناطق کمتر توسعه‌یافته به مدت 10 سال با نرخ صفر مشمول مالیات می‌باشد.
در ادامه جلسه روز چهارشنبه هیئت دولت، نحوه استفاده از معافیت‌های مقرر برای آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد دارای مجوز از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور نیز تعیین گردید.