صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۵۰۹۷
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶

گروه جامعه: معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه‌‌ گفت: با استفاده از جی آی اس می‌توان میزان مساحت واگذار شده از رقبات که توسط سایر سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی تصرف شده است را به طور دقیق مشخص کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، عباسعلی جعفری معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه‌‌، با تشریح کارکرد سیستم «جی آی اس» در بقاع متبرکه، اظهار داشت: سازمان اوقاف و امور خیریه، متولی بیش از یک میلیون و 200 هزار رقبه، بیش از 7 هزار امامزاده و بقعه متبرکه و حدود 70 هزار مسجد است و وظیفه سنگینی برای اداره، حفظ، نگهداری و عمران موقوفات و اماکن متبرکه برعهده دارد.

معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه با تبریک سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در تشریح اقدامات انجام شده در سازمان اوقاف و امور خیریه برای احیاء و ارتقای بهره‌وری موقوفات خاطر نشان کرد: سازمان اوقاف در زمینه احیاء و بهره‌وری از موقوفات و تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، از سیستم نوین مدیریت اطلاعات بهره‌ برده است که بازدهی مفید و موثری را در پی داشته است.

وی توضیح داد: به همین منظور پیاده‌سازی جی آی اس به عنوان یکی از سامانه‌های پیشرفته مدیریت سیستم‌های اطلاعات مکانی و جغرافیایی در اولویت اصلی سازمان قرار گرفته است و در این راستا با توجه به مکان محور بودن دارایی‌های سازمان، وجود اطلاعات مکانی و توصیفی دقیق از وضعیت رقبات کشور در یک پایگاه داده جامع در دستور کار قرار دارد.

‌جعفری با اشاره به مدیریت سازمان اوقاف بر یک میلیون و 200 هزار رقبه در کشور تأکید کرد: با استفاده از جی آی اس می‌توان میزان مساحت واگذار شده از رقبات که توسط سایر سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی تصرف شده است را به طور دقیق مشخص کرد.

معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه در پایان، اجتناب از هزینه‌های اضافی و احقاق حقوق موقوفات را از مزیت‌های مهم جی آی اس بشمار آورد و متذکر شد: با استفاده از تحلیل داده‌های این سیستم مانند مکان یا بی اماکن و عوارض مختلف، شناسایی رقبات، تسهیل و نشان دادن آنها بر روی نقشه‌های موجود می‌توان از تحمیل هزینه‌های اضافی بر دوش سازمان اوقاف و امور خیریه جلوگیری کرد.