صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۵۴۸۱
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶
سردار سید احمدیان تبیین کرد:

گروه سلامت: معاون بهداشت و درمان ناجا با اشاره به رواج تجهیزات جدید پزشکی‌ از چالش‌های جدید اخلاقی که این تجهیزات ایجاد کرده‌اند خبر داد.

سردار سید محمدرضا سید احمدیان معاون بهداشت و درمان ناجا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه همزمان با پیشرفت و توسعه تکنولوژی تجهیزات پزشکی نیز مدرن می‌شوند اظهار کرد: رواج و استفاده از تجهیزات جدید، چالش‌هایی را در حوزه اخلاق به وجود آورده است.

وی افزود: این تجهیزات مانند تیغ دو دمی است که هم موجب نجات جان انسان‌ها می‌شود و هم اینکه استفاده افراطی و نا به جا و بدون اندیکاسیون(شاخص) از آن می‌تواند خطراتی را برای جان بیماران در پی داشته باشد.

سید احمدیان عنوان کرد: استفاده از این تجهیزات مباحث اقتصادی را پیش می‌کشد که می‌توان از دو جنبه بدان پرداخت؛ نخست اینکه استفاده همیشگی از این تجهیزات و وارد کردن آنها کشور را متحمل هزینه‌های اقتصادی می‌کند این در حالیست که این هزینه کردن‌ها در زمانی که ما به دنبال اقتصاد مقاومتی هستیم غیر منطقی و نا به جاست.

وی ادامه داد: از سوی دیگر با توجه به سود کلانی که این تجهیزات می‌توانند داشته باشند برخی پزشکان با سوء استفاده از این موضوع به تجویز‌های بی‌مورد برای بیماران اقدام می‌کنند که مطمئنا عوارضی را به دنبال دارد.

معاون بهداشت و درمان ناجا یادآور شد: باید در تدوین کدهای اخلاق پزشکی به چگونگی و موارد استفاده از این تجهیزات با رعایت کلی مسائل همه جانبه که اقتصاد، پزشک، بیمار و سازمان‌های بیمه‌گر را لحاظ کند، توجه شود زیرا در غیر این صورت این مورد نیز به چالش‌های اخلاق پزشکی افزوده می‌شود.