صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۶۰۱۵
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱

گروه بین‌الملل: سازمان گردشگری کره جنوبی اعلام کرد که در نظر دارد برای جذب یک میلیون گردشگر مسلمان در سال جاری تلاش کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «Korea Times»، سازمان گردشگری اعلام کرد که در نظر دارد امکانات بیشتری برای گردشگران مسلمان فراهم آورد و در طول سال برنامه‌های متعددی را در راستای پروژه «کره مسلمان پسند» ارائه کند.

این بخشی از برنامه‌های امسال کره جنوبی برای توسعه صنعت گردشگری است تا خسارت ناشی از شیوع بیماری «مرس» (MERS) بر گردشگری این کشور را جبران کند.

جونگ چانگ ـ سو، مدیرعامل سازمان گردشگری کره جنوبی گفت: افزایش رقابت‌پذیری در صنعت گردشگری برای حرکت به سمت جلو الزامی است و برای این کار سازمان گردشگری کره متعهد به جذب گردشگرانی از مناطق مختلف به ویژه مسلمانان شده است.

جونگ چانگ ـ سو افزود: گردشگری کره جنوبی به شدت به گردشگران چینی و ژاپنی وابسته بوده است و با توجه به اینکه مسلمانان 23 درصد جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند، ما باید گردشگران این کشورها به ویژه کشورهای مسلمان آسیایی را جذب کنیم.

سازمان گردشگری کره در این راستا در 140 رستوران این کشور برنامه‌ای اجرا خواهد کرد که میزان مناسب بودن آن‌ها برای گردشگران مسلمان را بررسی می‌کند.

همچنین از ماه آوریل، امکاناتی مانند نمازخانه‌ها و رستوران‌های حلال در مناطق مختلف کره جنوبی احداث خواهد شد.

کتابجه‌ها و نرم‌افزارهای تلفن همراه برای معرفی امکانات ویژه مسلمانان و برگزار جشنواره غذای حلال از دیگر اقدامات آتی کره جنوبی برای جذب گردشگران مسلمان است.