صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۶۹۲۷
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳

گروه جامعه: مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) به مدت 10 شب در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به مناسبت فرارسیدن دهه اول فاطمیه، ایام شهادت بزرگ بانوی جهان اسلام و سرور زنان اهل بهشت، حضرت فاطمه زهرا (س)، مراسم عزاداری و سوگواری در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام برگزار‌ می‌شود.

این مراسم از روز پنجشنبه 29 بهمن ماه آغاز شده است و به مدت 10 شب، بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در مصلای بزرگ ری، با ایراد سخنرانی توسط حجت‌الاسلام و المسلمین اویسی و مرثیه سرائی ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در رثای دخت نبی مكرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم برگزار می‌شود.

همچنین در روز شهادت آن حضرت مصادف با دوشنبه سوم اسفندماه مراسم عزاداری بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مکان مذکور، با مرثیه سرائی ذاکر اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام اصغر دوستی برگزارمی‌شود.