صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۷۸۵۷
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۸
از سوی مؤسسه دارالاشراق سنندج انجام می‌شود؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دومین دوره تخصصی «روش‌یابی تحقیق و پژوهش در قرآن کریم» در مؤسسه دارالاشراق رسول اکرم(ص) سنندج برگزار می‌شود.

شهلا امینی، مدیر مؤسسه قرآنی دارالاشراق رسول اکرم(ص) سنندج در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: دومین دوره تخصصی «روش‌یابی تحقیق و پژوهش در قرآن کریم» از هشتم اسفندماه در این مؤسسه تشکیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ثبت‌ نام در این دوره تا پنج‌شنبه، ششم اسفندماه ادامه خواهد داشت، ادامه داد: اطلاع‌رسانی درخصوص برپایی این دوره‌ انجام گرفته است. همچنین اولین ترم دوره فوق تابستان امسال با علاقه‌مندان به صورت موقت برگزار شد که در حال حاضر نیز ترم دیگری از این دوره برپا می‌شود که در پایان این ترم از مجموع شرکت‌کنندگان هر دو ترم برگزار شده، افرادی که بیشترین حدنصاب لازم را کسب کرده‌اند، انتخاب می‌شوند.

امینی با اشاره به اینکه جلسه فوق از ساعت 16 تا 18 روز شنبه تشکیل می‌شود، بیان کرد: این دوره طی سه ترم، 12 جلسه‌ای برپا خواهد شد که در نظر داریم در پایان دوره فوق با تشکیل اتاق کار تحقیق و پژوهشی از این شرکت‌کنندگان استفاده کنیم.

وی با تأکید بر اینکه این دوره تا پاییز سال 95 ادامه دارد، عنوان کرد: فعالیت‌های تحقیقی، پژوهشی و ترجمه‌ای مؤسسه از سوی گروهی که خروجی این دوره‌ها هستند انجام خواهد گرفت.

مدیر مؤسسه قرآنی دارالاشراق رسول اکرم(ص) سنندج بیان کرد: این دوره به صورت خودگران از سوی مؤسسه برپا شده است. همچنین مسلط بودن به ترجمه و مفاهیم و صرف و نحو مقدماتی از شروط حضور در این دوره است.

لازم بذکر است، مؤسسه دارالاشراق حضرت رسول اکرم(ص) در سنندج، سه راه شهدا، خیابان عطار نیشابوری، کوچه هیمن واقع شده است.