صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۹۳۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۴

گروه فعالیت‌های قرآنی: شاه‌میوه داور بین‌المللی کشورمان اظهار کرد: ترسیدم، تفاوت در ضبط گروه‌های تواشیح روی داوری‌ام تأثیر بگذارد و به همین دلیل داوری بیستمین دوره مسابقات تواشیح را نپذیرفتم.

غلامرضا شاه‌میوه، داور بین‌المللی مسابقات قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا (با بیان اینکه داوری مراحل مقدماتی و نهایی بیستمین مسابقات کشوری تواشیح را نپذیرفتم، گفت: اساساً با یک سری از تصمیماتی که در جهت برگزاری مسابقات مدیحه‌سرایی گرفته می‌شود، موافق نیستم و روندی که برای برگزاری مسابقات تواشیح به وجود آمده را قبول ندارم.
وی افزود: برخی تغییرات از جمله اینکه تمامی گروه‌ها، امکان ارسال آثار خود به مرحله مقدماتی را داشته باشند و در این مرحله حضور پیدا کنند، خوب و به‌جا بود، اما یک‌سری ایرادات و اشکالات وجود داشت که بنا بود رفع شود، اما نشد.
شاه‌میوه ادامه داد: مقرر شده بود، جلسه کارشناسی با حضور اساتید برگزار شود، اما این بحث در حد اساتید تهران، کارشناسی شد و نظر اساتید در استان‌ها گرفته نشد. بنده با این روند، موافق نبودم تا آثاری که از سوی گروه‌ها ارسال می‌شود با کیفیت‌های مختلف ضبط شود؛ چرا که باید استانداردی تعیین می‌شد تا همه مستلزم رعایت این استانداردها باشند در حالی که این استانداردها رعایت نشد و همین مسئله، داوری را به شدت تحت تأثیر قرار داد.
وی در ادامه یادآور شد: در این دوره از مسابقات، نگران بودم تفاوت در ضبط آثار گروه‌ها، روی داوری بنده نیز تأثیر بگذارد و به این دلیل که روش فعلی را به این شکل، قبول نداشتم، داوری در این دوره از مسابقات تواشیح را نیز نپذیرفتم.
شاه‌میوه ادامه داد: قرار بود در مرحله مقدماتی، آثار گروه‌ها بررسی شود و به معنای واقعی داوری و ارزیابی شود نه اینکه دو نفر بنشینند و بدون فرم نظر بدهند که این گروه ضعیف و آن گروه قوی است.
وی در ادامه عنوان کرد: همچنین با توجه به اینکه نظر سازمان اوقاف این بود که با این تغییرات، هزینه‌ها را کم کند، قبول کردیم آثار از سوی گروه‌ها ارسال شود، البته با شرط یکسان بودن کیفیت ضبط، اما اینکه مرحله نهایی که باید حضوری برگزار می‌شد، حذف کنند و اجرای گروه‌ها در استودیو انجام شود کار صحیحی نبود و موافق این قضیه نیستم.
داور بین‌المللی مسابقات قرآن یادآور شد: ضمن احترامی که برای کارشناسان و اساتید حاضر در این مسابقات، قائل هستم، اما با برگزار شدن مرحله نهایی مسابقات در استودیو کاملا مخالفم و معتقدم مرحله نهایی که با گروه‌های کمتری بود باید در حضور مردم انجام می‌شد و گروه‌ها را باید در شرایطی ارزیابی می‌کردیم که به صورت زنده و در حضور جمعیت به اجرای برنامه می‌پرداختند.
وی در ادامه عنوان کرد: شاید این نحوه برگزاری مسابقات تواشیح، فوايدى هم داشته باشد،... اما اگر عزيزان ما در اوقاف، واقعا با نَفس برگزارى مسابقات تواشيح، توسط اين سازمان موافق نيستند، خيلى صريح اعلام كنند تا شايد ديگر نهادها، توليت اين كار را قبول كرده و يا بخش خصوصى وارد كارشود. اما اگر مى‌خواهند مسابقات تواشيح بماند و به حيات خود ادامه دهد، حداقل طى نشستى با حضور مسئولان گروه‌ها و كارشناسان، ايرادات كار را رفع و طرح‌هاى جايگزين را بررسى کنند.
وی در پایان گفت: سرنوشت مسابقات تواشیح، بستگی به مسئولان دارد که چه هدفی را دنبال می‌کنند و اگر هدفشان بهره‌وری بیشتر است، طرح‌های دیگری هم وجود دارد که می‌توانند از آنها استفاده کنند؛ اگر مسابقات تواشیح به این شکل برگزار شود، تواشیح به مرور زمان محو می‌شود.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
بسم الله
درود بر شرافت، صداقت و انصاف استاد شاهمیوه