صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۹۵۵۹
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۴

گروه حوزه‌های علمیه: کرسی نقد کارکردهای تمدنی مهدویت در پاسداشت تمدنی جامعه منتظر از سوی دفتر تبلیغات اسلامی در قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) کرسی نقد کارکردهای تمدنی مهدویت در پاسداشت تمدن جامعه منتظر از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه و در راستای برگزاری سلسله جلسات نقد و نشست های علمی در قم برگزار می‌شود.
در این نشست نقد، محمدهادی همایون از استادان دانشگاه به ارایه بحث درباره جامعه منتظر و کارکردهای تمدنی آن خواهد پرداخت و ناقدان به نقد آن می‌پردازند.
حجج اسلام والمسلمین حبیب‌الله بابایی و رحیم کارگر دو تن از استادان حوزه علمیه در این کرسی نقد به نقد مباحث ارایه شده خواهند پرداخت.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمود ملکدار دبیری علمی این کرسی را که از ساعت ده روز سه‌شنبه 11 اسفندماه در سالن کنفرانس سالن همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود بر عهده دارد.