صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۰۱۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۹

گروه فعالیت‌های قرآنی: بیستمین دوره مسابقات سراسری مدیحه‌سرایی، همخوانی، ابتهال، اذان و دعاخوانی در مکان جدید و با شیوه پیشین برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) بیستمین دوره مسابقات سراسری مدیحه‌سرایی، همخوانی، ابتهال، اذان و دعاخوانی که به گفته مدیران مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف بنا بود 13 و 14 اسفندماه به صورت استودیویی و رسانه‌ای در استودیو شماره یک رادیو برگزار شود به دلیل آنچه که مخالفت حراست سازمان صداوسیما گفته شد در تالار فرهنگ برگزار خواهد شد.
براساس این گزارش، تغییر نحوه برگزاری این مسابقات با شیوه استودیویی از جمله تغییرات اعلام شده از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در برگزاری مسابقات بود، اما با وجودی که هماهنگی‌های اولیه برای برگزاری این مسابقات از هفته‌های پیش با حراست صداوسیما انجام شده بود، یک روز مانده به برگزاری مسابقات، حراست سازمان صداوسیما اجازه برگزاری این مسابقات را در استودیو شماره یک رادیو نداده و جمعیت بالای شرکت‌کنندگان را دلیل آن عنوان کرده است.
با توجه به اینکه حراست سازمان صداوسیما مانع برگزاری مسابقات تواشیح و همخوانی قرآن در استودیو شماره یک رادیو شده است این مسابقات در تالار فرهنگ و به شیوه سال‌های قبل برگزار می‌شود و برگزاری این دوره از مسابقات استودیویی نخواهد بود.
بنابراین گزارش، رقابت‌های رشته تواشیح و ابتهال، پنجشنبه، 13 اسفندماه از ساعت 8:30 تا 20 و رقابت‌های رشته اذان و دعاخوانی نیز جمعه، 14 اسفندماه از ساعت 8:30 تا 20 برگزار خواهد شد.
نظرات بینندگان
امیرمحمد
|
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
این مسوئلان اوقاف خیلی باحالن به خدا
تغییر مکان و شیوه برگزاری اونم یه روز قبل از برگزاری !!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو تاریخ مسابقات بی نظیره
اینم یه شاهکاره دیگه