آیت الله ری شهری عنوان کرد: تنها راه جهانی شدن مکتب اهل بیت آشنا کردن مردم جهان با زیبایی های معارف اهل بیت(ع) است. سخنان اهل بیت(ع) چیزی جز معارف قرآن نیست و ایشان مترجمان وحی الهی هستند و دارالحدیث از این جهت دارالقرآن هم هست؛ چراکه حدیث کلید فهم قرآن است و تنها راه اشنایی با قرآن بهره گیری از رهنمودهای اهل بیت(ع) است.
ری شهری بیان کرد: راهیابی به سرچشمه زلال معارف اسلام راهی جز بهرهگیری از معارف اهل بیت(ع) ندارد و براساس این نگاه پژوهشگاه و دانشگاه ایجاد شد.
رئیس موسسه دارالحدیث با بیان اینکه این موسسه در سال 74 با پیام رهبری آغاز به کار کرد و در سال 84 هم این ساختمان بهرهبرداری شد تصریح کرد: محوریت قرآن در پرتو رهنمودهای اهل بیت(ع)؛ نگاه رسالی به حدیث یعنی نه نگاه شعاری و ترویجی و نه نگاه علمی محض، در نظرگرفتن ملاکات علمی و تخصصی، تلاش در جهت حاکم کردن اخلاق در همه شئون دارالحدیث از جمله مهمترین موضوعات در دستور کار این موسسه بوده و هست.
تولیت آستان حضرت عبدالعظیم با اشاره به دستاوردهای این موسسه بیان کرد: از ارزشمندترین دستاوردهای این شجره طیبه، پرورش نیروهای جوان، کارآمد و استادان مجرب در زمینه قرآن و حدیث برای حوزه و دانشگاه های کشور به خصوص در علوم انسانی، تاسیس پژوهشگاه و دانشگاه، تاسیس معاونت فرهنگی هنری با هدف بین المللی و عمومی کردن معارف قرآن و حدیث که تاکنون بیش از 3 هزار و 200 دانشجوی فارغ التحصیل و قریب به 5 هزار دانشجوی در حال تحصیل نیز از دیگر دستاوردهای ما محسوب می شود.
وی با اشاره به تاسیس دو کتابخانه افزود: برنامهریزی در جهت جبران کاستیها، عمقبخشی و غنابخشی بیشتر به پژوهشها، بینالمللی کردن معارف حدیثی، ارتباط با دانشگاههای داخل و خارج، تاسیس رشته های خاص مورد نظری در مباحث میان رشتهای از توقعات و انتظارات ما در سال های آینده است.