صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۰۲۹۶
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۸

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست یکی از گروه‌های تواشیح حاضر در مسابقات سراسری تواشیح و ابتهال ضمن انتقاد از برخی اقدامات صورت گرفته در این دوره از مسابقات به ارائه پیشنهادی در مورد عادلانه‌تر شدن نتایج مسابقات در ادوار آینده پرداخت.

سجاد هاشمیان، سرپرست گروه همخوانی و تواشیح «مِسک» از استان اصفهان، در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه این گروه حدود هشت سال است به صورت جدی وارد مسابقات شده است، گفت: طی این مدت در مسابقات مختلفی حضور داشته ایم که رتبه جشنواره بین المللی رضوی را در دو سال قبل کسب کرده ایم، ضمن اینکه در مسابقات اوقاف نیز رتبه اول استانی را داریم.
وی با اشاره به اینکه در مرحله مقدماتی و در مرحله اول رتبه پنجم را کسب کرده بودیم، افزود: با توجه به اینکه تیم داوری ضعف هایی را اعلام کرده بودند، اساتید بهتر و با تجربه‌ای کار را بازبینی کردند و در آن بازبینی گروهمان سیزدهم شد.
هاشمیان تصریح کرد: با توجه به این که کار فوق العاده قوی ای را به مسابقات ارسال کرده بودیم، نشستیم و علت این نتیجه را بررسی کردیم با توجه به اینکه اساتید برجسته ای همچون استادان شاه‌میوه و مقدم کار ما را گوش کرده بودند و آقای مینوتن هم نظارت کلی بر کار ما را داشت و قسمت همخوانی و الحان کار ما را ساخته بود، بررسی کردیم که چرا نتیجه به این صورت بوده است.
سرپرست گروه تواشیح مِسک اصفهان با تأکید بر اینکه گروه تمرینات بسیار جدی و بیش از حدی داشته است، اظهار کرد: در نهایت برآورد ما بر این بود که رتبه ای بین اول و دوم را داشته باشیم که بررسی ها نشان داد این عدم نتیجه گیری دو دلیل داشته است که زیاد به گروه ربطی نداشته است.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه گروه ها باید متن تواشیح خود را برای داوران ارسال کنند، ما نیزاین کار را انجام دادیم اما بعد از پیگیری های فراوان از سوی مسئولان مرکز قرآنی سازمان اوقاف، اعلام شد که متن تواشیح به دست داوران نرسیده است و از سوی دیگر مسئولان استان تأکید بر ارسال متن داشتند، در آخر سر هم مشخص نشد که قصور از کدام ناحیه بوده است و با توجه به اینکه متن ما به مرحله کشوری نرسیده بود، خیلی راحت پنج نمره از ما کم شده بود و جالب است که این وسط گروهمان کاملاً بی تقصیر بود.
هاشمیان خاطرنشان کرد: اگر آن پنج نمره به ما اضافه می شد رتبه ای بین چهارم تا پنجم را در دور مقدماتی کسب می کردیم که در نهایت سیزدهم یا چهاردهم شدیم. این اجحاف بسیار بزرگی در حق گروه ما بود. پیگیری هایی که برای این کار انجام دادیم زمان بسیار زیادی را از ما گرفت. در نهایت قبول شد در این دوره بتوانیم شرکت کنیم.
سرپرست گروه تواشیح مسک اصفهان در بخش دیگری از گفت وگوی خود به انتقاد در مورد نحوه برگزاری مرحله مقدماتی به شیوه فعلی پرداخت و گفت: در این نوع برگزاری، گروه ها در صدابرداری دچار مشکلات عدیده ای هستند. مسئولان برگزاری مسابقات اگر به فکر کیفیت مسابقات و رساندن آن به سطح ایده آل بودند، باید رویکرد یکسانی را برای همه گروه ها تعریف می کردند و اعلام می کردند که همه گروه ها کار خود را در یک استودیو ضبط و ارسال کنند.
وی افزود: این کار اگر در مرحله مقدماتی صورت می گرفت حق کسی ضایع نمی شد، با وجود نظارتی که مسئولان می گویند بوده است اما بحث سیستم صوت گروه ها بسیار با هم اختلاف داشته است، برخی که از امکانات بیشتری برخوردار بوده اند با سیستم های مناسب تری اثر خود را ضبط کرده و برخی هم امکانات کمتری داشته اند دم‌دستی‌ترین امکانات را مورد استفاده قرار داده اند.
هاشمیان با تأکید بر اینکه برای نزدیک شدن نتایج به عدالت باید امکانات یکسان در اختیار گروه ها باشد، تصریح کرد: همین موضوع به گروه های اصفهان ضربه زد. باید به گونه ای اندیشیده شود که همه گروه ها آثار خود را حتی در مرحله مقدماتی در یک استودیو ضبط کنند. البته این موضوع یک نظارت کلی را می طلبد.
سرپرست گروه تواشیح مسک اصفهان در پاسخ به سؤالی در مورد تغییرات صورت گرفته در این دوره از مسابقات ضمن انتقاد از عدم استقبال مردم از مسابقات، عنوان کرد: زمانی که مسابقات در محیطی که در دسترس مردم باشد و حضور مردم در آن زیاد باشد، بر جو مسابقات نیز اثر بسیار زیادی می گذارد. وقتی گروهی در مسابقات می آید و در جمع زیادی از مردم اجرا می کند خودبه خود شوری ایجاد شده و تبلیغ بسیار خوبی برای این هنر قرآنی خواهد بود.
وی در پایان با تأکید بر اینکه اگر مسابقات به روال سال های قبل برگزار می شد بسیار بهتر بود، در مورد محل برگزاری مرحله کشوری مسابقات نیز اذعان کرد: خوشبختانه با اینکه در آخرین ساعات، محل برگزاری مسابقات تغییر کرد، اما امکانات صوتی خوبی در سالن مهیا شد بود و  اگر می شد این مسابقات در استان های دیگر برگزار می شد، بسیار بهتر بود.
یادآور می‌شود، گروه همخوانی و تواشیح مسک در سال 1389 به همت تعدادی از قاریان و حافظان برتر استانی و کشوری در شهرستان خمینی شهر استان اصفهان تاسیس شد. آهنگ سازی قطعات گروه همخوانی و تواشیح مسک توسط استاد مجتبی مینوتن انجام می گیرد.

رتبه دوم مسابقات استانی اداره اوقاف و امور خیریه در سال 1390

رتبه سوم مسابقات بسیج دانشجویی در سال1390

رتبه اول جشنواره بین المللی رضوی در سال 1393 ازجمله افتخارات این گروه است.