صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۱۱۹۵
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی حفظ قرآن تا 18 اسفندماه در شعب جامعةالقرآن‌ الکریم استان تهران درحال برپایی است.

منیر روحی، مسئول جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) شعبه رسالت بانوان بزرگسال در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برگزاری دوره تربیت مربی حفظ خردسال گفت: این دوره به مدت چهار روز از 15 تا 18 اسفندماه درحال برگزاری است.
وی اظهار کرد: این دوره با حضور حافظان کل در شعبه رسالت، در حال برپایی است که ضمن گذراندن مصاحبه و آزمون ورودی عملی به ا ین مرحله راه پیدا کرده‌اند.
روحی بیان کرد: داوطلبان پس از پایان این دوره، کارورزیشان را در شعب جامعةالقرآن استان تهران می‌گذراند و به‌عنوان مربی حفظ تربیتی مشغول به تعلیم خردسالان و نونهالان قرآنی شوند.
مسئول جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) شعبه رسالت بانوان بزرگسال با اشاره به اساتید این دوره، عنوان کرد: دوره فوق با تدریس فائزه بیات، نرگس روشندل، سمیه سیکانی، محمدهادی اسلامی برگزار می‌شود که انسیه کاشانی دبیر برپایی این دوره است.