صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۲۷۳۴
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۵
حجت‌الاسلام مبارز:

گروه ادب: یک شاعر آیینی گفت: قرآن کریم با توصیه به تعقل و ارائه بهترین تفاسیر از زندگی بهترین راهنمای بشر به شمار می‌رود و ارائه تفسیر قرآن از زندگی رسالت امروز شاعر آیینی است.

حجت‌الاسلام سید حسن مبارز، دبیر علمی سومین جشنواره شعر حوزه درگفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه ارائه تفسیر قرآن از زندگی رسالت امروز شاعر آیینی است، عنوان کرد: شعر آیینی باید بیان‌کننده نگرش قرآنی و مبتنی بر نگاهی توحیدی به مسائل اجتماعی باشد. آیات قرآن و احادیث اهل بیت(ع) به مخاطبان درک صحیحی از زندگی و هستی می‌دهند و بسیار در روان‌َ‌شناسی، فلسفه و کلام کاربرد دارند.

حجت الاسلام مبارز با اشاره به اینکه قرآن کریم در بیان اصول دین مباحث بسیار عقلانی را مطرح کرده است، افزود: شاعر آیینی باید آشنا با آیات و احادیث و نیز منابع دینی باشد تا با معنای باطنی آیه‌های قرآن آشنا باشد و به مخاطبان خود منتقل کند.

این شاعر آیینی همچنین با اذعان به اینکه گاه اشعار آیینی ما با واقعیت تاریخی و متن منابع دینی تطبیق ندارد، گفت: شاعران جوان امروز برای ادامه راه امثال سید حسن حسینی و سلمان هراتی راه دشواری را در پیش دارند.

وی با بیان اینکه شعر می‌تواند ابزار تبلیغ معارف دینی باشد، گفت: مقام معظم رهبری بارها تاکید کرده‌اند که طلاب باید به شعر بپردازند و شعر مطلوب از نظر مقام معظم رهبری، شعری است که اندیشه ژرف دینی را به همراه دارد و در دعوای حق و باطل بی‌تفاوت نیست و نسبت به مسائل پیرامونی کشور و جهان واکنش مناسب نشان می‌دهد.

حجت‌الاسلام مبارز به برگزاری سومین دوره شعر حوزه در سال جاری اشاره کرد و افزود: رشد سه برابری ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره سوم نسبت به دوره دوم نویدبخش آینده‌ای روشن برای شعر حوزه و آیینی است.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف ما از برگزاری دوره‌های مختلف شعر حوزه شناسایی تمام استعدادهای موجود است. هنوز برخی حوزویان با استعداد ترجیح می‌دهند در خلوت شعر بگویند و علاقه‌ای به نشر آثارشان ندارند.