صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۳۷۰۵
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹

گروه بین‌الملل: مراسم رونمایی از ضریح جدید مرقد مطهر باب‌الحوائج، حضرت ابوالفضل العباس(ع)، عصر دیروز، 25 اسفندماه، با حضور ده‌ها هزار زائر عاشق اهل بیت(ع) برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از شبکه جهانی «الکفیل»، مراسم رونمایی و انتقال ضریح جدید حرم مطهر حضرت عباس (ع) عصر دیروز، با حضور هزاران تن از عاشقان اهل بیت(ع) و سخنرانی علامه سیداحمد الصافی، متولی شرعی آستان مقدس عباسی برگزار شد.

این ضریح از کارگاه ضریح‌سازی وابسته به آستان مقدس عباسی در منطقه «باب بغداد»(شرق کربلا) به بارگاه ملکوتی علمدار کربلا(ع) منتقل شد.

در مراسم انتقال این ضریح مبارک، ده‌ها هزار شهروند عراقی، شخصیت‌ها و هیئت‌های دینی، فرهنگی، دانشگاهی ، زائران حرم‌های مطهر امام حسین و حضرت عباس(علیهما السلام)، مسئولان عتبات مقدسه عراق و جمعی از بزرگان عشایر عراق حضور داشتند.

مراسم انتقال این ضریح از مقابل کارگاه ضریح‌سازی آستان مقدس حضرت عباس(ع) آغاز شد و شرکت‌کنندگان در این مراسم، پرچم‌های قرمز رنگی که بر روی آن‌ها عبارت «یا قمر بنی هاشم» نوشته شده بود را در دست داشتند و در طول مسیر با  خواندن اشعار در مدح امام حسین و حضرت عباس(علیهما السلام) عشق و محبت خود را نسبت به ائمه اطهار (ع) ابراز کردند.

در مراسم رونمایی از ضریح جدید مرقد مطهر حضرت عباس(ع)، «علامه سید أحمد الصافی»، متولی شرعی آستان مقدس عباسی و نماینده آیت‌الله العضمی سیستانی در کربلا حضور داشتند و ضمن سخنانی از همه کسانی که در ساخت و آماده‌سازی این ضریح تلاش کرده بودند، تقدیر و تشکر کرد.

علامه سید احمد الصافی اعلام کرد: ضریح جدید مرقد مطهر حضرت عباس(ع) همزمان با خجسته زاد روز مولای متقیان امام علی(ع) رونمایی خواهد شد و ما این ضریح جدید را به ساحت مقدس امام زمان (عج) تقدیم می‌کنیم.

وی همچنین یادآور شد: همزمان با اتمام ساخت ضریح جدید مرقد حضرت عباس(ع) و انتقال آن، بازسازی و تعمیر ورودی باب‌القبله حرم حضرت عباس(ع) نیز به پایان رسید و از آن رونمایی شد. 

لازم به ذکر است، ساخت ضریح جدید مرقد مطهر حضرت عباس(ع) توسط تیمی از آهنگران، خوشنویسان، نجاران و نقاشان آستان مقدس حضرت عباس(ع) به مدت پنج سال انجام شده و در ساخت این ضریح مبارک تقریبا 411 کلیوگرم طلای 24 عیار و نزدیک به 2750 کیلوگرم نقره استفاده شده است.




















http://iqna.ir/fa/news/3483619