فرحناز رافع، رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اجرای طرح نیابت از سوی داوطلبان این سازمان اظهار کرد: در این طرح داوطلبان این سازمان به نیابت از فرزند نداشته حدود 10 هزار سالمند تحویل سال جدید را در کنار آنان سپری میکنند.
وی افزود: در این طرح که با خانه تکانی برای سالمندان آغاز شده، اولویت با سالمندان خانواده شهدا، جانبازان و معلولین بوده که داوطلبان برای پرکردن تنهایی این سالمندان در منازل آنها، سراهای سالمندان حضور مییابند، همچنین برخی از آنان نیز به خانههای داوطلبان دعوت میشوند.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر دیگر اقدام این جمعیت را طرح فرشتگان رحمت خواند که بر اساس آن 146 هزار بسته اهدایی از سوی این سازمان بین 146 هزار خانواده بی بضاعت تقسیم میشود.
رافع در این رابطه اظهار کرد: طرح فرشتگان رحمت نیز که از ابتدای بهمن ماه آغاز شده و تا فردا یعنی آخرین روز اسفند ماه ادامه دارد عیدانه و سبدهای غذایی و فرهنگی در بین خانوادههای بی بضاعت شامل زنان سرپرست خانوار، بی سپرست، بد سرپرست، خانوادههای زندانیان و بیماران صعب العلاج که توسط مددکاران این سازمان شناسایی شدهاند تقسیم میشود.
وی ادامه داد: در این طرح همچنین بستههای فرهنگی شامل ادعیه، هشدارهای آموزشی در راستای خود مراقبتی با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی، بوروشورهای مهارتهای زندگی با رویکرد توامند سازی آنان اهدا میشود، گفتنی است که تمامی این بستهها از سوی خیرین فراهم شده است.
رافع با اشاره به طرحهای سلامت نوروزی اظهار کرد: بیش از 1550 پزشک و پیراپزشک در پایگاههای مراقبت نوروزی به همراه امدادگران این سازمان به مسافران خدمات ارائه میدهند.
وی در رابطه با طرح سلامت یار که از سوی این سازمان قرار است اجرا شود عنوان کرد: در طرح سلامت یار بیش از 1500 نفر مورد آموزش قرار گرفته تا بیمارانی را که در بیمارستانها فاقد همراه بود مورد حمایتهای روحی و روانی قرار دهند، این افراد به هیچ عنوان وارد فرایندهای درمان نمیشوند و تنها نقش همراه بیمار را ایفا میکنند.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر یادآور شد: برای طرح سلامت یار 10 بیمارستان مد نظر قرار گرفتهاند و امیدواریم همزمان با هفته هلال احمر بتوانیم این طرح را اجرا کنیم.
در طرح سلامت یار 10 بیمارستان را مد نظر قرار دادیم و بیش از 1500 نفر رامورد آموزش قرار داده ایم که الان در مرحله پایش سلامت هستند و پس از آن به بیمارستان ها اعزام می شوند و کار آنها این است که حمایت های روحی و روانی را از بیماران خواهند داشت اولویت با بیمارانی است که همراه ندارند این افرد اصلا وارد درمان نمی شوند