مرتضی هامانی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کرمانشاه در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: طبق برنامهریزی انجام شده تقویت بیشتر مؤسسات قرآنی و خانههای قرآن شهری و روستایی از اولویتهای فعالیتهای اتحادیه در سال 95 است.
وی با اشاره به برنامهریزی برای بازنگری جدی در بحث کیفیت آموزش قرآن کریم تشکلهای قرآنی، عنوان کرد: طبق این امر تنها به برپایی دورههای حفظ، قرائت، روخوانی و روانخوانی قرآن بسنده نمیشود بلکه بیشتر به مسائلی چون محتوایی و مفاهیم قرآن نیز توجه میشود.
هامانی عنوان کرد: لذا در نظر داریم تا در کنار برگزاری این دورهها اهتمام ویژه به تشکیل دورههای تدبر در قرآن و تجوید نیز انجام گیرد.
وی با اشاره به اینکه آشنایی مردم با مفاهیم قرآن موجبات بکارگیری آموزههای قرآنی را در زندگی آنها فراهم میکند، تصریح کرد: همچنین کارگاههای آشنایی با سبک زندگی اسلامی و نحوه بکارگیری و عملیاتی کردن مفاهیم قرآن در زندگی روزمره نیز در سال 95 از سوی تشکلهای قرآنی استان برگزار میشود.
هامانی با تأکید بر اینکه بیشتر خانههای قرآن شهری و روستایی استان تحت پوشش اتحادیه هستند، بیان کرد: 57 مؤسسه قرآن و 110 خانه قرآن شهری و 200 خانه قرآن روستایی عضو این اتحادیه هستند.