صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۶۰۵۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
تا 10 روز دیگر انجام می‌شود؛

گروه ادب: دبیر چهاردهمین جایزه قلم زرین از تکمیل فهرست کتاب‌هایی که در این دوره داوری می‌شوند تا 10 روز دیگر خبر داد.

محمدرضا اصلانی، دبیر چهاردهمین جایزه قلم زرین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره آثار خریداری شده این دوره از جایزه گفت: کتاب‌های منتشر شده در سال 94 را باید خریداری کنیم که در این راستا فهرست کتاب‌‌های 10 ماه سال گذشته را از خانه کتاب تهیه کردیم و آثار مربوط به بهمن و اسفند نیز تا 10 روز دیگر آماده می‌شود و پس از این مرحله فهرست‌ها را در اختیار داوران قرار می‌دهیم تا کتاب‌های مورد نظر را انتخاب کنند و سپس آثار خریداری شود و پس از داوری با نظارت سرداور و دبیر جایزه مراسم پایانی با معرفی برگزیدگان انجام می‌شود.
وی افزود: هنوز کتابی خریداری نکردیم و پس از خریداری، آثار در پنج بخش داستان بزرگسال، داستان کودک و نوجوان، شعر بزرگسال، شعر کودک و نوجوان و نقد و پژوهش داوری می‌شوند و هر رشته شامل سه داور و یک سرداور است.
اصلانی در ادامه گفت: ما منتظر این هستیم که ناشران فهرست کتاب‌های منتشر شده خود در دو ماه پایانی سال را به خانه کتاب بدهند تا بتوانیم فهرست خود را تکمیل و سپس اقدام به خریداری کتاب‌ها کنیم.
وی یادآور شد: هیئت داوران این دوره از جایزه تشکیل شده و در حال تکمیل است؛ چرا که برخی داوران کتاب‌هایی دارند که در دست نشر بوده و ممکن است در فروردین، اردیبهشت و یا خرداد منتشر شود و در شناسنامه برخی آثار، سال 94 درج شده باشد که در این صورت باید از داوری، انصراف دهند، به همین دلیل داوری‌ها از اردیبهشت و یا خرداد آغاز می‌شود.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۷
این کار سبب چاپ نشدن برخی کتاب‌های داوران که در ماه‌های بعد قرار است چاپ شود و به همین باعث انصراف برخی از آنها شده است