صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۶۸۸۲
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸

گروه هنر: ایستگاه فرهنگی ـ هنری «عصر آفتابی» از یکشنبه، 22 فروردین‌ماه در فرهنگسرای امام (ره) برپا می‌شود.

به گزار ش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای امام (ره)، نمایشگاه و فروش محصولات با موضوع نقاشي روي شيشه (ويتراي)، زیورآلات، شمع، عکس خانوادگی، گریم کودکان، مشبک، حکاکی روی فلزات، کیف چرم با حضور هنرمندان صنایع دستی برگزار می‌شود.

همچنين به منظور آشنايي بيشتر شهروندان و مخاطبان با چگونگي توليد يا انجام هر يك از هنرهاي موجود، هنرمندان برخي از رشته‌‌ها به صورت زنده و با اجراي ورك‌شاپ، هنر خود را در معرض ديد علاقه‌مندان قرار مي‌دهند.

آيين افتتاحيه عصر آفتابی 22 فروردین، ساعت 17 با حضور هنرمندان حوزه تجسمي و نمایش کودک علی‌رضا دهقان برگزار می‌شود. این نمایشگاه تا پایان تابستان به کار خود ادامه می‌هد.

علاقه‌مندان جهت شرکت و بازدید از نمایشگاه «عصر آفتابی» می‌توانند از 21 فروردین تا 17 خرداد، ساعت 17:30 به فرهنگسرای امام تهران‌ واقع در میدان قدس (تجریش)، خیابان شهید باهنر، بعد از سه‌راه یاسر، خیابان امیر سلیمانی، فرهنگسرای امام (ره) مراجعه کنند و یا جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 26100780 تماس بگیرند.

همچنین علاقه‌مندان برای اطلاع بیشتر از آخرین اخبار برنامه‌ها و فعالیت‌های مراکز فرهنگی هنری شهر تهران و فرهنگسرای امام (ره) می‌توانند به نشانی ساب پورتال  imam.farhangsara.irو رسانه خبری www.fhnews.ir  مراجعه کنند.