صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۰۹۴۸
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۱

گروه بین‌الملل: ادعای عجیب وزیر کشور بلژیک مبنی بر شادمانی مسلمانان این کشور پس از حملات تروریستی بروکسل، با انتقادها و واکنش‌های شدیدی همراه شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، تعدادی از نمایندگان پارلمان بلژیک از «یان یامبون»، وزیر کشور خواسته‌اند که با ارائه دلیل و مدرک، ادعای خود را ثابت کند.

یکی از مراکز اسلامی بلژیک نیز از وزیر کشور به دادگاهی در این کشور شکایت کرده است.

کاتیا گابریل، یکی ازنمایندگان مخالف پارلمان بلژیک نیز با انتقاد از وزیر کشور اظهار داشت: هیچ یک از اعضای دولت حق بیان چنین اظهارات کلی، و توهین کردن به مسلمانان بلژیک را ندارد.

وزیر کشور بلژیک در واکنش به انتقادات شدید از خودش مدعی شد: مردم از چند روز پیش روی کلمه«بخش عظیمی  از جامعه مسلمانان (بلژیک)» تمرکز کرده‌اند و درباره تعداد این بخش عظیم و گزارش‌های پلیس درباره حملات بروکسل صحبت می‌کنند. من هیچ یک از گزارش‌های پلیس را در دست ندارم. گزارش‌ایی که درباره این حملات منتشر شد زیاد نبوده است.

وزیر کشور بلژیک در ادامه ادعاهایش افزود: همگان می‌دانند که این قضیه (ادعای شادی مسلمانان بلژیک پس از حملات بروکسل) اتفاق افتاده است و آیا ما نیاز به گزارش‌هایی رسمی پلیس برای اثبات واقعیت‌ها داریم؟

یامبون اعلام کرد: نیروهای پلیس فرانسه پس از بازداشت صلاح عبدالسلام، به اتهام دست داشتن در حملات پاریس با سنگ و کوکتل مولوتف مورد حمله قرار گرفتند و این اتفاق 4 روز پیش از حملات بروکسل روی داد.