صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۱۲۴۵
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۴
از سوی مؤسسه عصر انتظار ظهور صورت گرفت؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: 50 هزار نسخه از ویژه‌نامه فرهنگی «سه قدم مانده به صبح» با مطالب متنوع ویژه معتکفان سراسر کشور توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ویژه‌نامه فرهنگی «سه قدم مانده به صبح» برای پنجمین سال پیاپی منتشر و در شمارگان 50 هزار نسخه میان معتکفان در کشور توزیع شد.

از جمله مطالب منتشر شده در «سه قدم مانده به صبح» می‌توان به بررسی آیات اعتکاف در قرآن، تاریخچه اعتکاف در ایران، اسلام و سایر ادیان، نامه اخلاقی امام خمینی به فرزندش، اهمیت اعتکاف و احکام آن از دیدگاه مراجع تقلید و توصیه های بهداشتی و تغذیه‌ای اعتکاف اشاره کرد.

همچنین احکام مسجد و ویژگی های مساجد مخصوص اعتکاف، سخنرانی 45 سال قبل امام موسی صدر درباره امام علی(ع)، معرفی سیر مطالعاتی آشنایی با حضرت زینب(س)، خاطره و اشعار مذهبی از دیگر مطالب منتشر شده است.

یادآور می‌شود؛ این مؤسسه در اراک،خیابان ادبجو، روبروی پمپ بنزین، بن بست شهید محمدی، حسينيه رهروان سيدالشهداء(ع) واقع شده است.