صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۱۹۴۲
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۲
غزالی خبر داد:

گروه حوزه‌های علمیه: دومین همایش اخلاق حوزه‌های علمیه با محوریت شخصیت آیت‌الله‌العظمی بهجت با پیام آیت‌الله‌العظمی مظاهری از سوی حوزه علمیه اصفهان برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غزالی، دبیر همایش اخلاق حوزه‌های علمیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: دومین همایش با عنوان رسم بندگی از سوی معاونت تهذیب حوزه علمیه اصفهان و با همکاری مرکز تخصصی اخلاق در روز 9 اردیبهشت ماه در اصفهان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: در این همایش از مقام عرفانی و معنوی آیت‌الله‌العظمی بهجت تجلیل می‌شود و صاحبان مقالات برتر مورد تقدیر قرار می‌گیرند.
غزالی عنوان کرد: ارایه راه‌کارهای عملی برای مباحث اخلاقی در حوزه و جلوگیری از آفات احتمالی اخلاقی و اثرگذاری بیشتر در جامعه با تربیت طلاب متخلق‌تر به اخلاق اسلامی برگزار می‌شود.
100 مقاله
دبیر همایش اظهار کرد: فراخوان این همایش از سه ماه قبل آغاز شد و حدود صد مقاله نیز به همایش واصل شده است که از میان آن‌ها، در هر مقطع از سه مقاله برتر تجلیل و تعدادی نیز با عنوان شایسته تقدیر مورد تجلیل قرار می‌گیرند.
وی ادامه داد: این مقالات در دو بخش استادان و طلاب و فضلای خواهر و برادر همچنین برخی طلاب غیرایرانی فراخوان شده و به دست ما رسیده است که چکیده برخی از این مقالات در اختتامیه قرائت می‌شود.
پیام آیت‌الله مظاهری
غزالی افزود: پیام آیت‌الله‌العظمی مظاهری آغازگر مراسم اختتامیه است و از چندین جلد کتاب از جمله از آثار آیت‌الله ناصری، آیت‌الله مهدوی و حجت‌الاسلام مومنی رونمایی می‌شود.
وی گفت: برگزاری نشست تخصصی با حضور آیات عمومی و سلطانی با موضوع حوزه انقلابی با محوریت اخلاق در راستای فرمایش رهبر معظم انقلاب تشکیل خواهد شد.
وی با اشاره به لزوم ایجاد اخلاق انقلابی در حوزه تاکید کرد: البته طلاب و فضلا و اساتید متخلق به اخلاق اسلامی هستند اما باید این مسئله تقویت شود و به جامعه نیز سرایت پیدا کند.
وی دیدار با آیات عظام مکارم و ناصری را از جمله مقدمات برگزاری این همایش برشمرد و تصریح کرد: در این دیدارها که قبلا صورت گرفته است از رهنمودهای این بزرگان بهره بردیم و ایشان برای برگزاری این همایش قددرانی کرده‌‌اند.
محورهای همایش
یادآور می‌شود،
فراخوان مقاله این همایش در ۲۶ محور کلی ارائه شده که هویت‌طلبی و حداقل‌ها برای یک طلبه، انگیزه تحصیل علوم حوزوی و عوامل تضعیف آن، اهمیت خودسازی و تزکیه برای طلبه، آسیب شناسی اجتماعی و رفتاری طلاب، ریشه‌های نظام طلبگی، طلبگی و معیشت و... از جمله این محورهاست.

تعدادی از محورهای مقالات این همایش پیرامون سیره اخلاقی آیت‌الله‌العظمی بهجت است که موضوعات آن شامل «نقش و جایگاه عمل به آداب شریعت در سلوک اخلاقی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی بهجت»، «نقش و جایگاه توسل به اهل بیت در سلوک اخلاقی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی بهجت»، «نقش و جایگاه حب و بغض در سلوک اخلاقی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی بهجت»، «طریق انس با قرآن از دیدگاه آیت‌الله العظمی بهجت»، «ارتباط با امام زمان(عج) و نقش آن در سلوک اخلاقی از دیدگاه آیت‌الله العظمی بهجت»، «نماز و جایگاه آن در سلوک اخلاقی از دیدگاه آیت‌الله العظمی بهجت» و «نقش استاد در سیر و سلوک با محوریت بررسی اساتید آیت‌الله بهجت» بوده است.