صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۲۰۴۳
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶
انصاری خبر داد:

گروه ادب: مدیر انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از ارائه جلد نخست «فرهنگنامه واژگان مشابه قرآن» در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

محمدباقر انصاری، مدیر انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، از ارائه «فرهنگنامه واژگان مشابه قرآن» در نمایشگاه کتاب خبر داد و گفت: این پروژه مدتی است که از سوی مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم در دست انجام است و در حال حاضر جلد نخست آن آماده شده و زیر چاپ است و تا چند روز دیگر برای عرضه در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آماده می‌شود.
وی با بیان اینکه این اثر در چهار مجلد چاپ خواهد شد، افزود: این فرهنگنامه تحلیلی بوده و یکی از آثار مهم قرآنی این مرکز است و می‌تواند در واژه‌شناسی مورد استفاده محققان و مفسران قرآن قرار گیرد.
انصاری ادامه داد: این پروژه از سوی پژوهشگران برتر حوزه علوم قرآن انجام شده و مجلدهای دیگر نیز در دست انجام است و جلدهای دوم و سوم در مرحله نظارت و بررسی محتوایی قرار دارند. 
گفتنی است، پیش از این حجت‌الاسلام عیسی‌زاده، مدیر گروه فرهنگنامه‌های قرآن مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم در گفت‌وگو با ایکنا گفته بود: جلد نخست این اثر که ۳۰ تا ۳۵ گروه از واژگان را در برخواهد گرفت، تا بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به چاپ می‌رسد که امیدوارم اثر خوبی در حوزه قرآن باشد.
وی همچنین اظهار کرده بود: این مجموعه شامل تمام گروه‌های واژگان مشابه در قرآن است که حدود ۳۰۰ گروه یا مدخل را شامل می‌شود و برای هر گروه مشابه یک مقاله نوشته خواهد شد که این مقالات در رابطه با بحث‌های دقیق لغوی و تفسیری به زبان فارسی است.
حجت‌الاسلام عیسی‌زاده ادامه داد: تفاوت‌هایی که میان واژگان مشابه در قرآن وجود دارد، با نگاه اهل لغت و مفسران معروف انجام می‌شود و این فرهنگنامه از حرف «الف» آغاز و به حرف «یاء» ختم می‌شود.