صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۲۶۰۵
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره‌های آموزش عمومی قرآن متنوع در مؤسسه ریحانةالنبی شهر جدید پرند برگزار می‌شود.

شهناز بنائیان، مدیر مؤسسه ریحانةالنبی شهر جدید پرند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: دوره ترجمه و مفاهیم قرآن، صوت و لحن ویژه بانوان بزرگسال در حال برپایی است و تا پایان خردادماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: همچنین جشن پایان دوره سال تحصیلی و پیش‌دبستانی این مرکز پایان اردیبهشت‌ماه با حضور حدود 90 قرآن‌آموز و مربی به همراه برنامه‌های متنوع و قرعه‌کشی میان شرکت‌کنندگان مسابقه نهج‌البلاغه برگزار می‌شود.
بنائیان با اشاره به اینکه کلاس‌های دیگر هنری و فرهنگی چون خلاقیت، پرورش حافظه و چرتکه و کامپیوتر و زبان نیز در حال برپایی است بیان کرد: همچنین در نظر داریم برای تابستان نیز کلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن، تجوید برای بزرگسالان برگزار کنیم.
این مؤسسه در شهر جدید پرند، فاز دو، خیابان کوهستان، کوکب چهار، پلاک 17 قرار دارد.