صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۳۴۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۹
رئیس جمهور عنوان کرد:

گروه سیاسی: دکتر روحانی در نشست شورای اجتماعی کشور، پرهیز از موازی‌کاری برای کاستن از آسیب‌های اجتماعی را ضروری دانست و تأکید کرد: برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی تقسیم کار ملی، تعیین دقیق اولویت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد ضروری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در این نشست که امروز، شنبه 11اردیبهشت، با حضور همه اعضا در دفتر رییس جمهوری برگزار شد، حاشیه نشینی را یکی از اولویت‌های پنجگانه آسیب‌های اجتماعی که باید مورد بحث اعضا قرار گیرد، دانست و اظهار کرد: حاشیه‌نشینی در شهرهای بزرگ، پدیده‌ای جهانی است و مواجهه با آن نیازمند مطالعه تجربیات، ‌برنامه‌ها و اقدامات دیگر کشورها است.

رییس شورای اجتماعی کشور، ریشه‌یابی و حل ریشه‌ای حاشیه‌نشینی را مستلزم برنامه‌ریزی و اقدامات هماهنگ ملی دانست و گفت: استفاده از ظرفیت‌ها و مشارکت مردمی و سازمان‌های مردم نهاد در بخش تجمیع، تملک، احیا و خدمت‌رسانی در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری، ضروری است.

اعضای شورای اجتماعی در ادامه این نشست، پیش‌نویس طرح تقسیم کار ملی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی را تصویب کردند و مقرر شد درباره جزئیات آن، در جلسات آتی شورا تصمیم گیری کنند.

در ابتدای این جلسه نیز گزارشی از  اقدامات انجام شده در باره ابلاغیه و تأکیدات مقام معظم رهبری در ارتباط با آسیب‌های اجتماعی ارائه گردید.

همچنین از میان پنج آسیب اجتماعی اولویت‌دار شامل اعتیاد، حاشیه نشینی، طلاق، ابتذال، مفاسد اخلاقی و بیکاری، اعضا پس از استماع گزارش‌های وزیر راه و شهرسازی، استانداران خراسان رضوی و کرمان، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و معاون برنامه‌ریزی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دستگاه‌های همکار، معین و اصلی را در باب موضوعات اعتیاد، طلاق و حاشیه‌نشینی مشخص کردند.

 وزیر کشور نیز  به عنوان قائم مقام رییس و دبیر شورای اجتماعی در ابتدای این جلسه، اقدامات انجام گرفته برای برنامه‌ریزی در سال 1395 را به اطلاع اعضا رساند.

در این جلسه مقرر گردید درباره موضوعات آسیبی مطرح شده همچنان ستادها و شوراهای ذیربط مسئولیت‌های اصلی را برعهده داشته باشند و شورای اجتماعی کشور به عنوان سیاستگذار اجرایی و هماهنگ‌کننده و پیگیر مصوبات در حوزه‌های ذی‌ربط باشد و چنانچه مصوبات شورای اجتماعی نیازمند سیاستگذاری و تصمیم‌گیری در حوزه بالاتری باشد، موضوع به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع گردد.

همچنین در این نشست تأکید شد غیر از آسیب‌های مطرح شده در جلسه امروز، سایر آسیب‌های اجتماعی نیز به بحث و تبادل گذاشته شوند تا با تعیین دستگاه‌های اصلی و همکار، موضوعات مورد توجه اساسی‌تر قرار گیرد.

در این جلسه همچنین تصمیم‌گیری شد که جلسات شورای اجتماعی کشور هر ماه یکبار به ریاست قائم مقام رییس شورا و هر فصل به ریاست رئیس جمهوری برگزار شود.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۲
برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی تقسیم کار ملی، و استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد ضروری است