صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۴۵۶۴
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همزمان با مبعث اکرم(ص)، مؤسسه قرآنی طیبه نور جشن پایان دوره‌های قرآنی خود را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فریبا رفقی، مسئول آموزش مؤسسه قرآنی طیبه نور با اعلام کلاس‌های ترم بهاره خود از جشن پایان دوره‌های قرآنی مهد قرآن و پیش‌دبستانی همزمان با مبعث پیامبر اکرم(ص) خبر داد.

وی در ادامه از برنامه‌های بهاره این مؤسسه خبر داد و گفت: مؤسسه قرآنی طیبه نور با هدف ترویج گسترش فرهنگ قرآنی اقدام به برگزاری کلاس‌ها روخوانی، روان‌خوانی و تجوید کرده است.

رفقی به تشریح این دوره پرداخت و اظهار کرد: کلاس‌های روان‌خوانی و تلاوت جمعی شنبه‌ها و کلاس‌های صوت و لحن دوشنبه‌ها برگزار می‌شود. همچنین صبح یکشنبه‌ها دوره‌های روانشناسی خانواده و تربیت با قرآن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین کلاس‌های این مؤسسه قرار گرفته است.

مسئول آموزش موسسه قرآنی طیبه با اشاره به دو کلاس مجزا برای روخوانی و تجوید تصریح کرد: سه‌شنبه‌ها در دو محدوده زمانی دوره تجوید و روخوانی در مؤسسه برگزار خواهد شد.

مسئول آموزش مؤسسه قرآنی طیبه نور از برپایی جشنی به مناسبت پایان سال تحصیلی پیش‌دبستانی و مهد قرآن و همزمان جشن مبعث حضرت رسول اکرم(ص) به همراه تجلیل از معلمان مؤسسه قرآنی طیبه نور فردا چهارشنبه، 15 اردیبهشت‌ماه خبر داد.

یاد‌آور می‌شود، مؤسسه قرآنی طیبه نور به نشانی بیست متری مارلیک، روبروی بن بست دوازده، پلاک 138 واقع شده است.