صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۵۵۶۵
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۶

گروه بین‌الملل: رئیس بخش روابط خارجی شورای کلیسایی در سمپوزیسیوم آکادمی اقتصاد و خدمات دولتی روسیه گفت: 9 مدرسه دینی در روسیه طبق استانداردهای دولتی آموزش و پرورش دوره کارشناسی الهیات را برگزار می‌کنند و این درس در 48 دانشگاه روسیه تدریس می‌شود.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از روسیه، در بیست‌وهشتمین شماره نشریه جامعه و فرهنگ روسیه امروز که ویژه هفته سوم اردیبهشت‌ماه است و به همت رایزنی فرهنگی ایران در مسکو چاپ و منتشر شده، آمده است: متروپولیت ایلاریون، رئیس بخش روابط خارجی شورای کلیسایی در سمپوزیسیوم آکادمی اقتصاد و خدمات دولتی روسیه اظهار کرد: درس الهیات امروز در 48 دانشگاه واقع در 36 شهر روسیه تدریس می‌شود. به عبارت دیگر، امروزه تمامی مناطق روسیه از امکان آشنایی با این رشته به صورت آکادمیک برخوردار هستند.
 
به گفته وی در شش دانشگاه برنامه تدریس درس الهیات به صورت تخصصی انجام می‌گیرد و در هفت دانشگاه دوره‌های دانش‌افزایی برگزار می‌شود، علاوه بر این‌ها، در 9 دانشگاه نیز الهیات در طول دوره آموزشی و به صورت درس انتخابی قرار گرفته است.
 
ایلاریون در ادامه تصریح کرد: 9 مدرسه دینی در روسیه طبق استانداردهای دولتی آموزش و پرورش دوره کارشناسی الهیات و دو مدرسه دینی دوره کارشناسی ارشد را در این رشته برگزار می‌کنند.
 
متروپولیت یادآور شد آموزش الهیات به عنوان درس و رشته تخصصی در قوانین حقوقی روسیه گنجانده شده و دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و آموزش‌های تکمیلی برای این رشته برنامه‌ریزی شده‌اند. در حال حاضر حتی هیئت تخصصی در رشته الهیات برای ارزیابی رساله دکتری تشکیل شده است.

به اعتقاد وی این گام در جهت بازنگری شاکله‌های ذهنی و طرح مسأله «سکولاریسم» در آموزش دینی باید برداشته شود.
 
وی در پایان تأکید کرد: امروز جای هیچ تردیدی در لزوم تدریس «اصول فرهنگ دینی» در مدارس نیست. لازم است که تجربه تدریس این درس را به دیگر سطوح آموزشی و سایر شکل‌های کسب علوم نیز گسترش داد. به اعتقاد من نیاز به تربیت افراد در حوزه الهیات و دین‌شناسی به صورت علمی و تخصصی همیشه وجود دارد.