صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۷۵۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۱
محمدرضا ستوده‌نیا:

گروه فعالیت های قرآنی: عضو هیئت داوران سی و سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن اظهار کرد: از میان قاریانی که تاکنون تلاوت داشته‌اند، حامد ولیزاده بهترین اجرا را داشت.


محمدرضا ستوده‌نیا، عضو هیئت داوران سی و سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) اظهار کرد: سطح تلاوت‌هایی که تاکنون در مسابقات بین‌المللی قرآن انجام شده، متفاوت است، برخی از قاریان سطح تلاوت بسیار بالا و فنی‌ای دارند.
وی افزود: قاری جمهوری اسلامی ایران، قاری اندونزی، قاری مالزی، قاری تایلند، عراق و افغانستان از سطح بالایی برخوردار هستند و برخی از قاریان نیز تلاوت‌های متوسطی دارند و قاریان برخی کشورهای آفریقایی و اروپایی نیز تلاوت‌های ضعیفی دارند.
ستوده‌نیا افزود: در مرحله مقدماتی نیمی از تلاوت‌ها را پالایش کردیم و نیمی از قاریان اجازه پیدا کردند در این سالن که سالن اصلی مسابقات است تلاوت داشته باشند.
وی در ادامه گفت: حامد ولیزاده، نماینده ایران در رشته قرائت نیز تلاوت بسیار خوبی ارائه کرد از نظر لحنی بسیار زیبا و قشنگ خواند و امیدواریم بتواند در مرحله بعد و نهایی نیز زیباتر از این تلاوت کند.
ستوده‌نیا ادامه داد: تاکنون حامد ولیزاده از جمهوری اسلامی ایران بهترین تلاوت را داشته است و هیچ مشکلی نداشت و خیلی خوب و عالی بود.
نظرات بینندگان
مهسا سادات
|
|
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۶
ان شاءالله نفر اول بشن