صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۷۷۲۳
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲

گروه بین‌الملل: نمایندگان کشورهای مراکش و ایتالیا در رشته قرائت سی‌وسومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن از تجربه حضور خود در این دوره رقابت‌ها سخن گفتند.



«عبد اله قَسو»، نماینده کشور مراکش در رشته قرائت سی‌وسومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: من در محفل‌های قرآنی بین‌المللی بسیاری از جمله هلند و ایتالیا شرکت کردم و هر سال در ماه مبارک رمضان به کانادا سفر می‌کنم و امامت جماعت مساجد در این کشور را برعهده دارم.

وی افزود: در مسابقات کشوری مراکش مشارکت‌های بسیاری دارم و حضور در مسابقات قرآنی جمهوری اسلامی ایران نخستین مشارکت من در سطح بین‌المللی است.

عبد اله قسو در ادامه به کیفیت برگزاری این مسابقات اشاره و عنوان کرد: تنظیم و سطح مسابقات بسیار خوب است و استقبال بسیار خوب ایران توجه ما را به خود جلب کرد و ما شاهد تلاش مسئولان در برگزاری بهتر این مسابقات بودیم و ایرانیان به مهمان‌نوازی و تجلیل از اهل قرآن شهره هستند.

وی افزود: ما باید برای دفاع از اسلام این دین مبین را خوب و دقیق مطالعه کنیم، بسیاری از افراد که خود را به اسلام نسبت می‌دهند، از حقیقت این دین حنیف و تعالیم والای آن بسیار دور هستند.

«معاذ آیت‌العین»، نماینده ایتالیا در رشته تلاوت در سی‌وسومین دوره از مسابقات بین‌المللی قرآن ایران نیز در گفت‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: من در مسابقات بین‌المللی و ملی قرآن جوایز بسیاری را کسب کردم.


وی اظهار کرد: همچنین در جشنواره‌های قرآنی بسیاری در داخل و نیز خارج همچون مراکش، فرانسه و اسپانیا که با هدف جذب اقلیت‌های مسلمان به فعالیت‌های قرآنی برگزار می‌شود، شرکت داشته‌ام.

معاذ افزود: سطح قاریان در این دوره از مسابقات خوب بوده و آرزوی موفقیت را برای همه متسابقین دارم البته ناگفته نماند که همه متسابقین سبک جدید نداشتند و تلاوت آنها تقلید از دیگر قاریان بوده است اما شیخ «عبدالله قسو» سبک خاص خود را در قرائت داشت.