صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۷۸۸۶
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۷

گروه هنر: مدیران جشنواره فیلم مدافعان حرم با رئیس مرکز بسیج سازمان صدا و سیما دیدار کردند. ضمن این دیدار رسانه ملی حمایت خود را از برپایی این جشنواره اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ارتباطات و اطلاع‌رسانی جشنواره فیلم مدافعان حرم، جمعی از مدیران نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم با رئیس مرکز بسیج صدا و سیما و عضو شورای سیاستگذاری این جشنواره دیدار کردند.
در این نشست که کامران قبادی، سردبیر و معاون خبر خبرگزاری فارس، حمید یادروج، دبیر جشنواره، سیدهادی رضوی، رئیس شورای سیاستگذاری و مهدی شیخی، مدیر اجرایی جشنواره حضور داشتند، پیرامون برگزاری هر چه بهتر این رویداد فرهنگی تبادل نظر شد.
محمود عاطفی، عضو شورای سیاست‌گذاری این جشنواره ضمن استقبال از برگزاری جشنواره فیلم مدافعان حرم اعلام کرد: سازمان صدا و سیما از این جشنواره حمایت جدی خواهد کرد تا به برکت خون مبارک شهدای مدافع حرم جشنواره‌ای در شأن این افراد برگزار شود.
سیدهادی رضوی هم با اشاره به ارسال 400 فیلم به دبیرخانه جشنواره، این رویداد فرهنگی - ارزشی را فرصتی برای نقد و بررسی آثار حوزه مقاومت برشمرد و بر استمرار آن تاکید کرد.
نخستین دوره جشنواره فیلم مدافعان حرم به دبیری حمید یادروج در دو بخش مستند و نماهنگ به همت خبرگزاری فارس و با همکاری موسسه فرهنگی هنری کتیبه نوای فاطمی خردادماه سال جاری برگزار می‌شود.