حسین مقدمکیا، دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت قرآنکریم در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، گفت: طرح ملی تلاوت قرآن کریم از سال 1390 آغاز به کار کرده است، به طوری که هماکنون 18 استان و 23 شهر را تحت پوشش قرار داده است.
وی ادامه داد: این طرح با هدف کشف و پرورش استعدادهای قرآنی و آموزش تخصصی قرائت قرآن ویژه نوجوانان پسر 8 تا 14 سال در سه دوره سه ساله تدوین و اجرا میشود.
مقدمکیا با اشاره به اهداف این طرح ملی بیان کرد: رشد و ارتقای ابعاد اخلاقی قاریان نوجوان، بهرهگیری از روشهای نوین و سنتی آموزش قرآن، آموزش رشتههای صوت، لحن، حفظ، تجوید، وقف و ابتدا و آموزش اجرای تلاوتهای اثرگذار از جمله اهداف این طرح است.
دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت قرآنکریم تصریح کرد: به دنبال ارزیابی فعالیتهای چند سال گذشته طرح ملی تلاوت، مسابقات شوق تلاوت طراحی شد که ایجاد انگیزهای در قاریان نوجوان بهوجود آید و برگزیدگان به منظور تشویق به شهر کیش و کربلا اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته جلساتی با کشورهایی مانند هند و عمان درباره اعزام قاریان به این کشور انجام شده است، افزود: قاریان برتر طرح ملی تلاوت و برگزیدگان مسابقات شوق تلاوت به منظور رقابت و انگیزه برای حضور در محافل قرآنی به کشورهای مختلف مانند هند و عمان اعزام خواهند شد که امیدواریم زمان اعزام با آغاز ماه رمضان کلید بخورد.
مقدمکیا در ادامه خاطرنشان کرد: اجرای طرح ملی تلاوت در کشورهای
دیگر و حضور قاریان برتر
نوجوان میتوان به بهرهبرداری از ظرفیتهای کشور میزبان از این قاریان کمک کند.