صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۹۰۵۲
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۳
جدیدی پیشنهاد داد:

گروه جامعه: جدیدی با تاکید بر اینکه شورای اسلامی شهر تهران و کمیسیون فرهنگی با بازنگری در نحوه تخصیص و هزینه کرد، رویکرد فعالیت‌ها را به سمت ترویج و ارتقاء فرهنگ اقامه نماز هدایت کند، گفت: این کار باعث می‌شود تا ضمن اقامه فریضه الهی‌، کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش سلامت محیط زندگی شهروندان را شاهد باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)‌، عباس جدیدی معاون نظارت شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور دویست و شصتمین جلسه شورای شهر تهران با تاکید بر جایگاه نماز در کاهش آسیب‌های اجتماعی‌، خواستار بازگری بودجه‌های فرهنگی و اجتماعی با محوریت ترویج فرهنگ اقامه نماز شد.

وی با تاکید بر اینکه مسأله نماز و تقویت و پرورش ارزش‌های الهی و اسلامی در جامعه ا از اهمیت خاصی برخوردار است، گفت: ‌دستگاه‌های مسئول نمی‌توانند نسبت به ترویج مسئله نماز بی‌توجه باشند. اهمیت این موضوع به قدری است که در برنامه 5 ساله دوم شهرداری نیز به ضرورت توجه و ارتقا و اعتلای سرمایه‌های فرهنگی و ترویج شعائر دینی تأکید شده است.

جدید ادامه داد: در ماده 96 برنامه 5 ساله دوم شهرداری، توسعه فرهنگ قرآنی و تعمیق ارزش‌ها، باورها و معرفت دینی شهروندان، ارتقاء آگاهی های عمومی نسبت به وظایف و تکالیف دینی و اشاعه و ترویج شعائر دینی و فرهنگی، برگزاری نماز جماعت و اشاعه فرهنگ نماز و کمک به احداث و نوسازی و بهسازی مساجد شهر و نمادسازی مساجد، اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های دینی و ملی توسط مراکز و فضاهای فرهنگی و اجتماعی وابسته به شهرداری با مشارکت مردم به ویژه در سرای محلات به عنوان بخشی از برنامه‌ها و فعالیت‌ای اجتماعی وفرهنگی شهرداری تهران برشمرده شده است.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: درتبصره‌های 36 و 37 بودجه سال 95 شهرداری تهران تخصیص دو درصد از اعتبارات نقدی معاونت‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری در راستای ترویج فرهنگ شهروندی و ارتقاء سطح فرهنگ‌پذیری شهروندان تهران و سبک زندگی ایرانی اسلامی مصوب شده است که باید به پیشنهاد شهرداری و تأیید و تصویب کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران عمل شود.

جدید تاکید کرد: ضروری است شورای اسلامی شهرتهران و کمیسیون فرهنگی با بازنگری در نحوه تخصیص و هزینه کرد بودجه های فرهنگی و اجتماعی، رویکرد فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های مدیریت شهری را به سمت ترویج نماز و ارتقاء فرهنگ اقامه نماز هدایت نمایند. در این صورت ضمن اقامه فریضه الهی مسلماً کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش سلامت محیط زندگی شهروندان را نیز شاهد خواهیم بود.