صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۹۲۰۵
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: آخرین مهلت ثبت نام در دوره تخصصی حفظ یک و دوساله شعب جامعةالقرآن الکریم استان تهران و البرز اعلام شد.

منیر روحی، مسئول روابط عمومی جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: دوره حفظ تخصصی یک و دوساله ویژه علاقه‌مندان در شعب جامعةالقرآن الکریم انجام می‌گیرد.
وی ادامه داد: دختران و پسران ۹ تا ۱۶ سال می‌توانند با مراجعه به شعبه امام حسین(ع) واقع در میدان امام حسین(ع)، ابتدای خیابان دماوند، جنب برق بوعلی، کوچه عاشقباه، پلاک ۱۳ نسبت به نام‌نویسی اقدام کنند و ثبت نام از دختران ۱۶ تا ۳۰ سال در شعبه رسالت در یزرگراه رسالت شرقی، نبش اتوبان باقری، روبروی راهنمایی و رانندگی منطقه ۵ انجام می‌شود.
مسئول روابط عمومی جامعةالقرآن الکریم و اهل‌‌البیت(ع) استان تهران با اشاره به اینکه ثبت نام تا 20 خردادماه ادامه دارد، بیان کرد: این دوره شامل مرحله آزمایشی و اصلی است که دوره آزمایشی آن به مدت 73 روز انجام می‌گیرد و افرادی که حدنصاب لازم را کسب کرده باشند به مرحله اصلی آن راه پیدا می‌کنند.
وی تصریح کرد: همچنین ثبت نام از پسران در شعب نامجو، مرکز قرائت امام حسن عسکری(ع)، ورامین و رباط کریم و هفت تیر کرج نیز انجام می‌شود.
روحی یادآور شد: علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های دفتر مرکزی جامعه‌القرآن ۷۷۵۷۲۷۵۷- ۷۷۵۸۲۷۵۸- ۷۷۵۷۵۵۷۵ تماس بگیرند.